Meşhur Edirne Tava Cigercisi Erol Usta Dualarla Açıldı !.

Bir süredir Arnavutköy halkının damak tadında vazgeçilmez lezzetlerden biri haline gelen meşhur Edirne tava ciğercisi Erol usta hafta sonu gerçekleşen görkemli bir açılış ile kapılarını bölge halkının hizmetine açtı.

Haber/ Hasan Tik 
Geniş bir protokol eşliğinde düzenlenen açılış merasimine Arnavutköy siyasetine yön veren isimler ve Stk yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Daha evvel programlanan yoğun iş temposu nedeniyle açılışa katılamayan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı işletme sahibi Erol Tik ustaya tebrik mesajını iletirken kendisini temsil ise belediye başkan yardımcısı Kemal Aygenli katıldı. 

Aygenli açılış öncesi yaptığı olduğu konuşmada "Erol kardeşim bugün yeni mekanını Arnavutköy halkına kazandırmış oldu öncelikle Erol ustanın ailesi ve kendisi için kurmuş olduğu işletmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum, Rabbimden bol kazançlar kazanmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akabinde gerçekleşen kurdele kesimi ile kapılarını müşterilerin hizmetine resmen açan meşhur Edirne tava ciğercisi Erol Usta ilk günden müşterilerin akınına uğradı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER