Çark Edip U Dönüşü Yapanlar

Aslında günlerdir bu anı bekliyordum ve olacakları azda olsa tahmin ediyordum belki biraz erdemli dik duruş gösterir ihtimalinide yok saymamak gerekir ama nerde.

Sultangazi Belediye başkan adayının açıklanmasını adeta iple çekenlerden biriside bendim nedenmi insanların maskesinin düşeceğini bildiğim ve bu durumu dünya gözüyle görmek istediğim için nitekim öylede oldu dün itibari ile Sultangazi belediye başkan adayının sayın Av. Abdurrahman Dursun olduğunu Cumhuru reis resmen ilan etti evvela ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum ve 10 yıldır ilçemize öyle yada böyle beğenirsiniz yada beğenmezsiniz hizmet efen sayın Cahit Altunay'ada teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelelim asıl meseleye belediye başkanlığına aday adayı olan birbirinde  kıymetli abilerimiz vardı hepsi kendince fikirlerini ve projelerini sunup aday olduklarını ilan ettiler ama bu dönemde almadıkları tepki ve uğramadıkları hakaret edata kalmadı sırf menfaati uğruna bu adaylara ağza alınmayacak cümlemleler ile klavye silahşörlüğü yaparak karalama çalışmaları yürütüldü hadi bunuda anladık diyelim çünkü diğer taraftan nemalanmak gibi bir müşkül durumda idiler ama sayın Abdurrahman Dursun'un belediye başkanlığı için aday gösterildiği an ne hikmetse u dönüşü yapıp üstüne birde çark edip adeta övercesine haberler ve paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Önümüzdeki süreçte bu durumun yakın takipçisi olacağımı belirtmek isterim ve aday adaylığı sürecinde evinden, ailesinden, işinden ve gücünden fedakarlık yaparak kapı kapı gezip çalışmalarını anlatan değerli büyüklerimizede şahsım adına teşekkür ediyorum sayın Av. Abdurrahman Dursun beyin ilçemize hayırlı olması temennisi ile sizleri Allah'a emanet ediyorum.

Hasan Tik

YORUM EKLE