Bayram geleneği yaşatıldı: Çocuklara harçlık ve şeker dağıtıldı

Erdemli Eğitimciler Hareketi ve Ehl-i Kur'an Dostlarının destekleriyle bayram geleneklerinin sürdürülebilmesi amacıyla çocuklara harçlık ve şeker dağıtıldı.

Bayram geleneği yaşatıldı: Çocuklara harçlık ve şeker dağıtıldı

Hareket üyeleri "Çocukların Bayram Sevinci Hiç Bitmesin! Onlar için bayram şeker demek, harçlık demek, unutulmamak demek." çağrısına cevap mahiyetinde Diyarbakır ilinin Çermik ilçesine bağlı bir köyün tüm çocuklarına ve yine civar illerde bulunan yetim-öksüz çocuklara şeker ve harçlıklardan oluşan hediyelik takdiminde bulundular. Böylece bayramda çocukların hep birlikte ev ev gezerek şeker ve harçlık toplama geleneği farklı bir ivme kazanmış oldu.

Erdemli Eğitimciler Hareketi yönetim kurulu üyesi Yakup DAĞERİ "Göz nurumuz geleceğimiz çocuklarımıza harçlıkları teslim edildi. Emeği geçen Erdemli Eğitimciler Hareketi üyelerimize ve Ehl-i Kur'ân Dostlarımıza müteşekkirim." diyerek teşekkür paylaşımında bulundu.

(Not: Hediye takdiminde boykot ürünleri kullanılmamıştır ve çocuklara şekerli yiyeceklerin aynı anda ve çokça tüketmenin zararlı olabileceği hatırlatılmıştır.)

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2024, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER