Çağlar Öngel'den Kürtçe Potpori Eseri İle Muhteşem Çıkış

Potpori isimli yeni çalışması ile müzik severlerin karşısına çıkan Çağlar Öngel tüm sevenlerine unutulmayacak bir eserle merhaba dedi.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığı potpori halay klibinide Feyzullah Yıldırım yönetmenliğinde çektirdi Kürtçe olarak çıkardığı halay potpori eserinin devamında yeni projelerde yolda diyen Öngel hayranlarına mesaj verdi Öngel Türk ve Kürt kardeştir bütün sanatçılar “Bu ülke için neler yapabiliriz? diyerek birlik olmalı” şeklinde konuştu.

Öngel açıklamasının devamında bu eserimde her zaman benimle ve yanımda olan emek veren tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten büyük emek veriyoruz uykusuz gecelerimiz oluyor emeğimizin karşılığını aldığımız zaman yorgunluğumuz gidip yerine mutlu oluyoruz emek verilen her şey güzeldir tüm dinleyicilerime sonsuz teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Perküsyon: Şener Yolal

Bağlama: Gökhan Kantos

Mey Zurna: Zübeyt Çelebi

Gitar: Cem Şengül

Bas Gitar: Kemal Büyük

Aranjör: Hüseyin Canayakın

Müzik Yönetmeni: Çağlar Öngel

Mix Mastirik: Enver Akarcalı

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem kara
Ekrem kara - 5 yıl Önce

Çok başarılı tebrik ediyorum..

Aslı koca
Aslı koca - 5 yıl Önce

Bu tarz müzikler şarkılar hiç bir zaman ilgimi cekmemisti..ta ki bu şarkıyı duyana kadar bayıldım favori listemde bir numarasın .. başarılarinin devamını dilerim tebrikler ..

Fatma
Fatma - 5 yıl Önce

Tebrik ediyorum.... Adam gibi adam kendi güzel sesi güzel kalbi güzel inşAllah hakettiğin yere gelirsin başarıların devamını diliyorum

Emrah özgel
Emrah özgel - 5 yıl Önce

Rabbim yolunu açık etsin kılıp çok güzel olmuş izledik beğendik

Zafer
Zafer - 5 yıl Önce

Tebrik ediyoruz çok beğendik klipi halay çok güzel dinnledikce dinliyesi geliyor insanın süper ses süper yorum

Abdullah soydan
Abdullah soydan - 5 yıl Önce

Sesi güzel kalbi güzel kişiliği güzel helal olsun inş hakettiğin yerlere gelirsin Allah yolunu açık etsin Kars Ardahan ın gururu iftiharı inş seni bu sene festivallerde görürüz klipi izledim çok güzel olmuş halayı izlemekten doyamadım tebrik ediyorum devamını bekliyoruz ailecek severek dinliyoruz seni Çağlar Öngel

SIRADAKİ HABER