CHP Avcılar Aday Adayı Bayram Acar'dan Örnek Davranış

CHP Avcılar Aday Adayı Bayram Acar'dan Örnek Davranış

2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Acar, ilçede siyasi partilere nezaket ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Bayram ACAR  Avcılar’da seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

CHP Avcılar İlçe eski Başkanı Bayram Acar, Avcılar’dan Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Geçmişte yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Acar için sevenleri; “Avcılar’a bayram geliyor” ifadesini kullandı. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacak isimlerin açıklanmasına sayılı günler kala, CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Acar, seçim çalışmalarına hız verdi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Acar, Demokratik Sol Parti Avcılar ilçe Başkanı Kaya Kızılgül ve İYİ Parti Avcılar ilçe Başkanı Serkan Yalım 'ı ilçe merkezlerinde  nezaket ziyarette bulundu.12 yıl boyunca Avcılar İlçe Başkanlığı Bayram Acar, “Avcılar için ben de varım, 12 yıl ilçe başkanlığı bir o kadar da yöneticilik yaptım, hiçbir zaman makam-mevki gibi beklentilere girmedim, yaptığım görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, partimizi en doğru şekilde temsil etmek için gayret gösterdim” dedi.Bayram Acar’a çalışma şansı bulmuş partililer tarafından “ilkeli ve dürüst bir partili” olarak tanımlanan Acar, SHP’den CHP’ye kadar çizgisini hiçbir zaman bozmadı. Acar’ın CHP Avcılar İlçe Başkanı olmadığı dönemde CHP Avcılar’da 3. parti iken Acar’ın başkanlık döneminde birinci parti oldu ve oylarını görev süresi boyunca yükseltti. Bayram Acar, DSP’nin yükseliş döneminde birçok partili DSP’ye geçtiği halde gelen tüm tekliflere rağmen CHP’de siyaset yapmaya devam etti., “Ben artık Avcılar’la bir bütün olmuş vaziyetteyim. Avcılar ne ister, Avcılarlının sorunu ne, Avcılar için en doğru ne şekilde yapılabilir iyi biliyorum, tecrübelerim icra makamıyla bir araya gelsin, hizmet vereyim istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER