Kategoriler

Kral Midas’ın Hazinesi Sultangazi’de Yerel Basın İle Bir Araya Geldi

Aksiyon komedi filmi Kral Midas’ın Hazinesi, vizyona girmeye hazırlanırken filmde rol alan sanatçılar Sultangazi’de Sima Döner’de akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Filmin yapımcı ve yönetmeni olan Mesut Çetin, ‘Çok yakın bir zamanda son yılların en iddialı filmlerinden bir olamaya aday filmimiz izleyiciyle buluşacak. Çok keyifli bir çalışma oldu, bu başarı oyuncularımıza aittir ‘ dedi.

Baş rollerini İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Mehmet Ali Tuncer, Tevfik Cemal İnceoğlu, Yaşar Alptekin ve Cengiz Çimen gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini Mesut Çetinin yaptığı Kral Midas’ın Hazinesi vizyona girmeye hazırlanıyor. Son yılların en iddialı filmlerinden biri olan filmin çekimleri Eskişehir’de gerçekleşti.

Üç kafadarın tesadüfen buldukları Kral Midas’ın Hazinesi’nin haritası ile başlayan aksiyon komedi dolu film geniş oyuncu kadrosu ve senaryosu ile yılın en iyi filmlerinden bir. Yakında vizyona girmeye hazırlanan filmin oyuncuları Sultangazi Sima Döner’de bir araya geldi.

Akşam yemeğini Sima Dönerde yiyen ekip daha sonra Pusula Cafe’de hayranlarıyla buluştu. Programsız gerçekleşen buluşmada hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektiren sanatçılar, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Basın mensuplarına bir açıklamada bulunan filmin yapımcı ve yönetmeni Mesut Çetin, ‘Yıllardır bu senaryo üzerine çalışıyoruz. Çekimler öncesinde de büyük emekler var. Çekimler çok keyifli  ve verimli geçti. Geniş kadromuz ve usta komedyenlerin olduğu bir projenin keyifli geçmemesi mümkün değildi zaten. Bizler çekerken çok keyif aldık. Umarım ki izleyicilerimiz de bu filmi izlerken bu keyfi yaşarlar. Komedi ve aksiyon dolu bir film ‘ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı