Kategoriler

Av. Abdurrahman Dursun Ardahanlılara Misafir Oldu

Seçim çalışmalarına start verdiği günden beri Sultangazi'nin Stk'larını tek tek ziyaret eden Ak Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Dursun bu kapsamda Avrupa Yakası Ardahanlılar derneğine misafir oldu.

Dernek başkanı Akın Bozkaya ve yönetiminin tam kadro katıldığı program Sultangazi belediye başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun'un dernek merkezine gelmesi ile Ardahanlı halk ozanı Durmuş Altıntaş'ın sazı ile kendisine hoşgeldin diyerek Ardahanlıların misafirperliğini dile getirmesi ve yöresel lezzetlerden kete,pişi,katmer,kaşar ve çeçil peyniri gibi ikramların yapılması ile başladı.

Sultangazi belediye başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun'a Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan ve yerel seçimlerde belediye meclis üyeliği adaylığı için görevinden ayrılan aynı zamanda kendi de Ardahanlı olan Kemal Eyyüpoğlu ve SKM Başkan vekili Alihan Genç eşlik etti açılış konuşmasını yapan Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek başkanı Akın Bozkaya: Sultangazi belediye başkan adayı sayın Av. Abdurrahman Dursun beye hem yönetimim hemde tüm Ardahanlılar adına hoşgeldiniz diyorum bizler Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği olarak tüm siyasi partilere açığız fikirlerine saygı duyar ve elimizden gelen en iyi şekilde ağırlamaya çalışırız daha öncede sizin şu an misafirimiz olduğunuz gibi farklı siyasi partilerdende ziyaretimize gelenler olmuştu dediğimiz gibi onlarıda yönetimim ve tüm hemşerilerim ile en iyi şekilde ağırlamaya gayret gösterdik şeklinde konuştu.

Sultangazi belediye başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun ise yapılan ikramların tek tek tadına baktı ve gecede emeği geçen başta yöresel yemekleri hazırlayan bayanlar olmak üzere gecenin tertibinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu Dursun ortak derdimiz Sultangazi'dir ilçe başkanlığım sürecinde elimden geldiğince ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirebilmek için çaba sarf ettim 1 Nisan benim için önemli bir tarihtir geçmişte yaşadığım güzel anılarım var bu tarih ile ilgili sizlerinde desteği ile inşaallah yine 1 Nisan tarihinde Sultangazi belediye başkanı olarak Sultangazi'mize hizmet için çalışacağım şeklinde konuştu.

Başkan Akın Bozkaya önümüzdeki 6 Şubat tarihinde geleneksel Ardahanlılar Buluşuyor etkinliği düzenleyeceklerini ve kendisinide aralarında görmekten onur duyacaklarını belirtti

Program ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber/ Hasan Tik

DİĞER RESİMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı