Kategoriler

Ardahan Bayramoğlu Köyü Dernek Merkezi Arnavutköy'de Açıldı.

Açılışa siyaset ve sivil toplum kuruluşu ile köy dernekleri büyük ilgi gösterdi açılış programının sunumunu ise birçok etkinlikte ve dernek gecesinde yaptığı sunumlar ile tanınan Turgay Zorba üstlendi.

Dernek başkanı Derviş Aslan yaptığı selamlama konuşmasında şunları kaydetti. ''Çok değerli Misafirlerimiz, konuklarımız, meclis üyelerimiz ve dostlarımız açılışımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz sağ olun var olun yönetimim ve şahsım adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum bizim için özel bir anlamı olan bu günde sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

Değerli konuklarımız derneğimiz 2016 yılında kuruldu ve yolumuza üç aşamalı bir stratejik hedef koyduk kısa orta ve uzun vadeli hedef bunlar nasıl ve nelerdir peki yapacağımızı planlayarak bir yola çıktık ve başlarken 1. Kısımda tüm Bayramoğlu köylülerimizi dernek çatısı altında toplayıp kısa sürede üye yaparak bir sivil toplum kuruluşu anlayışı ile yola çıktık orta vadede ise kadınlarımıza ve gençlerimize üyelerimize yönelik siyasal, kültürel, stratejik, sayısal, sportif ve edebiyat faaliyetleri gerçekleştirerek ve etkinlik düzenleyerek derneğimizin saygın dernekler arasına girmesini sağladık.

Uzun vadede ise Avrupa standartlarında dernekçilik ruhu ile üyelerimize yönelik sosyal dönüşüm projeleri gerçekleştirmek dahası tüm hemşehrilerimizin dernek için zor ve mesafeli olan kira derdinden bizim için de sıkıntı olan kiracılık sorunundan kurtardık.'' şeklinde konuştu. Programda yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Ardahan Bayramoğlu Köyü Derneği'nin resmi açılışı gerçekleştirildi açılışın ardından misafirlere yemek ikramı yapıldı ve program Çektirilen Hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı