Kategoriler

Gelecek Sultangazi'ye Ne Zaman Gelecek

Haber/ Hasan Tik Türk siyasetine merhaba diyerek Ahmet Davutoğlu önderliğinde Temelleri atılan Gelecek Partisi ülke genelinde teşkilatlanma ve oluşum çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken en çok merak edilen konulardan birisi ise Sultangazi'de kurucu ilçe başkanı kim olacak sorusu idi.

İlçe siyasetinde ayak sesleri duyulmaya başlayan ve köşe başı sohbetlerinde ismi sıkça zikredilen Sultangazi siyasetinin önemli isimlerinden olan ve aynı zamanda Yeşilay Sultangazi şube başkanlığı görevinide yürüten Ramazan Altan'ın Gelecek Partisi Sultangazi kurucu ilçe başkanı olmasına kesin gözü ile bakılıyordu.

Tahminler tuttu beklenen haber geldi.

Geçtiğimiz hafta yapılan program ile Ramazan Altan resmen Gelecek Partisi Sultangazi kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildi bu durumu sosyal medya hesabından paylaşan Altan "ÇOK DEĞERLİ SOSYAL MEDYA DOSTLARIM
Gelecek Partisi Genel Başkanımız Prof.Dr Ahmet Davutoğlu'nun oluru ve İstanbul İl Başkanımız Av.Isa Mesih Şahin beyin Kurucu İlçe Başkanlığı'nı tarafımıza tevdi etmesiyle birlikte Sultangazi'de umutlu bir geleceğe merhaba dedik.
ŞÜKRAN VE MİNNETLERİMİ SUNUYORUM
Bizleri bu kutlu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın  Şahin'e  şükranlarımı arz ediyorum.
ILÇEMİZİN "GELECEĞİNE" SAHİP ÇIKALIM
Yep yeni bir anlayışla sizlerin  değerli görüş/tavsiye/öneri/ ve gönül desteği ile birlikte ilçemizde kuracağımız Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'mızın temelinde oluşturmayı arzu ettiğimiz katılımcı demokrasiye olabilecek katkılarınız bizler için çok büyük bir önem arz etmektedir.
Bu bağlamda bizlerin ilçemize  hizmet yolunda atacağımız ilk adımlarımızda desteklerinizi istirham eder, en kalbi duygularımla sevgi saygı ve hürmetlerimi sunarım". şeklinde paylaşım yapmıştı.

Peki nezaman kuruluyor işte merak edilen diğer sorulardan birisi ise bu Gelecek Sultangazi'ye Nezaman Gelecek ?

Altan bugün Merkez Habibler mahallesinde katıldığı bir programda yaptığı teşekkür ve selamlama konuşmasında bir nevi bununda sinyalini vermiş oldu Altan göreve getirildiğimiz ilk günden bugüne ve sonuna kadar farklı bir bakış açısı ve herkesi her kesimi kucaklayarak Sultangazi'mizde canla başla çalışacağız ve çok değil 15 gün gibi bir süre içinde ilçemizde kuracağımız başkanlık binamız ile tabelamızda asılmış olacak şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı