Kategoriler

Sultangazi'de Sağlık Çalışanlarına Su ve Kolonya Desteği

Sultangazi Belediyesi, koronavirüsle mücadelede olağanüstü çaba gösteren sağlık personeline desteğini sürdürüyor. Bu kez Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir tır dolusu su ve bin şişe kolonya teslim edildi. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını belirtti.

Koronavirüs vakasının ülkemizde görülmesinden bu yana var gücüyle çalışan, hastalık bulaştırmamak için ailelerinden uzak kalan, canlarını hiçe sayarak insanlara yardım eli uzatan sağlık personelleri, bu süreçte olağanüstü çaba gösteriyor. 

Sürecin başından bu yana, sağlık personeline konaklama, servis, dezenfektan, maske ve kuruyemiş desteği sağlayan Sultangazi Belediyesi, koronavirüsle mücadelede olağanüstü çaba gösteren sağlık çalışanlarına destek olmaya devam ediyor.

Bu kez bir tır dolusu su ve kolonya, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teslim edilmek üzere hazırlandı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, su ve kolonyaları hastane yetkililerine teslim etti. Başkan Dursun, sağlık personeline bir kez daha teşekkür ederken, onların yanında olduklarını da belirtti.

“Başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız” diyen Başkan Dursun, belediyenin tüm imkanlarıyla sağlık personelinin yanında olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bu süreçte var gücüyle çalışarak hayat kurtaran, ailelerini günlerdir göremeyen fedakar sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bu günleri sizlerin çabasıyla en kısa zamanda atlatacağımıza inancımız tamdır.” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı