Kategoriler

İlk Defa Mezun Veren Sultangazi'li Okul Müdüründen Duygu Dolu Sözler

Kurulduğu 4 yıllık sürenin ardından ilk defa görev yaptığı Habibler Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi'sinde mezun veren okul müdürü Erol Polat yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duygularını paylaştı ve şu ifadelere yer verdi.

2016 yılında kurduğumuz Sultangazi Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi 4. seneden sonra mezun veriyor bize bu günleri gösteren Allah’a hamdolsun.

Kıymetli Öğrencilerim;
Bu değerli ve meşakkatli eğitim yolculuğumuza 2016 yılında başlamıştık eğitimin ve öğretimin olmazsa olmazı planlama ve hedeftir bir hedef belirlemiştik ve bu hedef çerçevesinde ilerledik "Bilinçli öğrenci, başarılı gelecek" düsturuyla okulumuzu tercih eden siz öğrencilerimizi büyük bir bahtiyarlıkla karşıladık..

Saygıdeğer Velilerimiz;

4 sene önce sizden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı kendi evlatlarımız bilerek idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte öz güveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini, milletini, maneviyatı ve insanları seven, bunlardan asla ödün vermeyen milli bireyler olarak sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum.

Değerli Öğrencilerim;

Okula ilk başladığınız günden bugüne eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz bilinizki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancımız tamdır.

Sağlık, Saygı Ve Sevgi;

Bu üç şey size, ailenize, ülkemize mutluluk getirecektir sağlıklı düşünen insan çok çalışacak, saygılı olan kişi başkalarını fark edecek ve sevgi dolu kişi de başta kendi ülkesi olmak üzere tüm insanlığı sevecektir hızla değişen bu dünyada değişime ayak uydurmak, muhasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır sizlerden dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı kendinize bir düstur edinmenizi diliyorum.

Sevgili Öğrencilerim;

Türkiye'mizin umudu ve güvencesi sizlersiniz evrendeki bilimsel ve teknolojik tüm gelişmeleri izleyecek, her zaman yerli ve milli üretim hedefli olacak bu üretimleri ve çalışmaları milletimize hizmet olarak sunacaksınız buna bütün kalbimle inanıyorum.
ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. 

Sevgili Öğrencilerim Değerli Veliler; 

Malumunuz Dünyayı tehdit eden Covid 19 salgını sebebiyle sağlığınızı korumak adına mezuniyet etkinliklerinde bulunamıyoruz gönül isterdiki
4 senenin sonunda sizi etkinliklerle uğurlamak lakin size konuşmalarımda belirttiğim gibi, siz ve sağlığınız bizim için herşeyden önemlidir.

Bu kalbi duygularımla çıkacağınız hayat yolculuğunda hepinize tüm idarecilerim ve öğretmenlerim adına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum ALLAH yar ve yardımcınız olsun yolunuz açık olsun inşallah.
Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum..
Hoşçakalın ..

Erol POLAT 
Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi Müdürü

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı