Kategoriler

SULTANGAZİ MALATYALILAR DERNEĞİ VEDA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ


Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetimi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve aynı zamanda Sultangazi Malatyalılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı olan Battal KANBAY için düzenlenen veda kahvaltısında bir araya geldiler.

Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkanı Hadi Dursun ve Yönetimi, Sultangazi Milli Eğitim Müdür Yardımcılığından, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve aynı zamanda Sultangazi Malatyalılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı olan Battal Kanbay için bir kahvaltı programı düzenlediler.

Kahvaltı Programına Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetiminin yanı sıra, Şükan Derneği Başkanı Rıza Dündar, Pütürge Dernekler Federasyonu ve Pütürge Çevre Köyleri Derneği Başkanı Osman Dursun katıldı.

Katılan tüm konukların sırayla söz aldığı kahvaltı programında, açılış konuşmasını yapan Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkanı Hadi Dursun, bir hemşerimizin Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması bize mutlu etmiştir. Bir Malatyalı nerede olursa olsun güzel bir yere gelse, yada başarılı bir işe imza atsa hep övünüp gururlanmışızdır. Malatya’yı adım adım bilen, eğitimine oralarda başlayan Battal Kanbay’ın burada da güzel işlere imza atacağına eminiz diyerek başarışlar diledi.

Pütürge Dernekler Federasyonu ve Pütürge Çevre Köyleri Derneği Başkanı Osman Dursun da”Kanbay bu güne kadar görev aldığı her yerde başarılarıyla biz Malatyalıların Eğitimdeki gururu olmuştur. Aynı başarıyı doğup büyüdüğü şehirde de devam ettireceğine eminiz”.

Şükan Derneği Başkanı Rıza Dündar “Kanbay tırnaklarıyla kazıyarak buralara gelmiştir ve geldiği yeride asla unutmamıştır. Keşke Anne ve Babasıda hayatta olsaydı da onlarda bizler gibi evlatlarıyla gurur duysalardı”.

Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi İşadamı Mehmet Ali Beyhan “Bir Malatyalı nerede bir mevki ve makama gelse ben kendimi hep o makamda hissetmişimdir. Nerede bir Malatyalı çaresiz kalsa mutsuz olsa acısını yüreğimde hissetmişimdir. Onun için söz konusu Malatya ve Malatyalı olunca benim için sözün bittiği yer demektir”.

Son olarak konuşan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Battal Kanbay ”Ülkemin bayrağının dalgalandığı her yerde görev almak, benim için büyük bir onur ve gururdur. Lakin dünyaya gözlerimi açtığım, eğitime ilk adımı attığım memleketim Malatya’da böyle bir göreve gelmek benim içinde ayrı bir gurur ve onurdur” dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başakşehir 5. Etapta bulunan ve Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Ali Beyahan’a ait olan Levent Börekde bir araya gelen Sultangazi Malatyalılar Derneği Yönetimi pandemi nedeniylede programı kısa tutarak, kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafları çekilerek vedalaştılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı