Kategoriler

Başkan Sinan Taşkın Kültürümüz Yok Olmadan Sahip Çıkmalıyız !

İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın Esnaf ve STK ziyaretleri kapsamında önceki gün TÜRDEF Türkiye Dernekler Federasyonu genel başkanı Mevlüt Kandemir ile Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan TÜRDEF genel merkezinde bir araya geldi.

Başkan Taşkın'a bu ziyarette STK ilişkilerinden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Volkan Tuncel ve ilçe sekreteri Özlem Tekin' de eşlik etti.

Tanışma faslı ile başlayan programda özellikle son zamanlarda ülkemizde hızlı bir artış gösteren Covid-19 Koronavirüs konusu ele alınırken Sultangazi'de siyaset, STK ların sorunları ve birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

TÜRDEF genel başkanı Mevlüt Kandemir STK' ların Ülkemizde önemli bir yeri olduğunu belirtirken "Ben bugüne kadar yaklaşık 15 ülkeyi gezmiş bir kardeşinizim bir çok ülkede yaptığım izlenimlerde şunu gördüm ülkemiz gerçekten kültür anlamında çok önemli bir yeri olan ülke fakat birçok ülkede şöyle bir durum var ki evlenmek isteyen bir genç bile yada bankadan kredi çekmek isteyen bir birey bağlı bulunduğu STK onay vermeden böyle bir işlem yapamıyor. Buradan şunu anlıyoruz bizim de kültürümüzü yaşatabilmemiz adına STK ve derneklere önem vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın ise biz İyi parti olarak dernek ve STK' larımıza çok önem veriyoruz sizler bu ülkenin can damarlarısınız bu vesileyle sizleri ziyarete geldik sizin de belirttiğiniz gibi STK' larımız ve özellikle köy derneklerimiz olmadan kültürümüzü, özümüzü yaşatmamız pek mümkün değil çok köklü bir tarihe ve kültüre sahibiz bu kültürü yaşatmak içinde siz değerli STK temsilcileri ile elimizden geldiğince ortak çalışma içerisinde olmaya gayret göstereceğiz İyi parti olarak siz ne zaman isterseniz bizler hizmetinizdeyiz ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı