Kategoriler

Mithat Çelik Belgelerle Konuştu Bütün Veriler Elimizde !.

Haber/ Hasan Tik >>> İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Hukuk komisyonu üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Grup Başkan Vekili Av. Mithat Çelik, Sultangazi Belediyesi 2021 yılı Ocak ayı ilk oturumunda gerçekleştirdiği konuşmada Ak Parti kanadına yüklendi.

Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi. 

Değerli meclis üyeleri ve değerli basın mensupları hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum ve özellikle 2021 yılının olumsuzluklarının geride kaldığı bir yıl olmasını dileyerek yeni yılınızı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum  aynı zamanda toplantımızın iyi ve güzel geçmesini ve güzel kararlar alınmasını temenni ediyorum diyerek sözlerine başladı.

Çelik; geçtiğimiz meclis toplantısında Ak Parti grup başkan vekili sıcak asfalt ile ilgili gece geliyor gündüz geliyor diyerek bazı ithamlarda bulunmuştu bizde böyle bir şey olmaz ama yinede bir araştıralım ve gereği neyse yapalım demiştik.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bununla ilgili bir rapor aldık araçları kullanan sürücünün kimlik bilgilerine hatta giriş çıkışlarda ki saat ve dakikalarına kadar olan bütün veriler şu anda elimizde ve hiç bir şey sayın grup başkan vekilinin dediği gibi değil hepsinin saatleri elimizdeki raporlarda kayıtlı.

Öğleden öncede öğleden sonrada giriş çıkış yapan araçlar var ve kayıtlara göre yüzde sekseni gündüz saatlerinde alınmış bu elimdeki belgeler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi kayıtlarıdır sayın grup başkan vekiline böyle bir beyan nereden geldiyse o beyanı teyit etsin teyit etmeden yapılan açıklamadaki amaç İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ve başkanını kötülemek amaçlıdır lütfen halka doğru bilgi vermekten vazgeçmeyin ifadelerini kullandı.


Çelik sözlerini devamında 2. konu olarak ise Halk Ekmek meselesi var sayın grup başkanvekili buradada doğru bir şekilde kamuoyunu bilgilendirmemiş tabiki buradaki amaçta siyasidir çünkü algı üzerinden yapılıyor.

Halk Ekmek genel müdürlüğü hemen yanımızda 100 metre ileride gidip oradan bilgileri alıp kamuoyuna açıklayabilirdiniz dedi ama bunu da tercih etmedi ve tamamen karalamak üzerine bir açıklama yaptı.

Ancak ben öyle yapmayacağım belgesini de alıp geldim size de sunayım diyerek resmi rakamları tek tek açıkladı Halk Ekmek Fabrikasının ihtiyaçları karşılayamadığı iddiasıda doğru değildir şu anda %90 kapasite ile çalışmaktadır dedi.

Detayları haberimizin videosudan izleyebilirisiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı