Kategoriler

Sultangazi'ye Bir Gönül Dostunun Eli Dokundu !.

Kıymetli Okurlarımız !.

Genel itibari ile Sultangazi'nin 39 ilçesi bulunan İstanbul'un gelir düzeyi düşük seviyede olan ailelerden vede aynı zamanda büyük bir çoğunluğunun işçi kesiminden oluştuğunu hemen herkes bilir. Özellikle 15 mahallesi bulunan ilçemizin bazı bölgelerinde yaşayan daha doğrusu yaşamaya çalışan kırk kanaat geçinerek hayata tutunmaya çalışan ailelerin olduğunu şahsım olarak bizziati bilirim.

Pandemi sürecinin ve sokağa çıkma yasaklarının ilk başladığı dönemlerde Mercek Tv olarak çok fazla aile tarafımıza ulaşıp yardım talebinde bulunmuş bizlerde hem kendi imkanlarımız hemde siz değerli okurlarımızın bizlere emanet etmiş olduğunuz yardımları bu ailelere hakkaniyet çerçevesinde ulaştırarak hayırlarınıza ortak olmuştuk.

Rabbim bir kere daha sizlerden razı olsun.

Tabi bu zorlu süreç devam ederken bir yandanda yine ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan gizli kahramanlarımızda yok değil.

Önceki gün Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Miraç Sünnetçi ve isminin açıklanmasını istemeyen kıymetli bir iş insanı kazancının zekâtını dağıtmak üzere Sultangazi'de bulunan 15 okulda Toplam 400 öğrenciye kendi elleri ile zekâtını dağıtarak yardımda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Türkiye'nin yetiştirmiş değerlerinden olan iş insanımıza öğrencilerimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunarız Rabbim böyle işadamlarımızın sayısını arttırsın inşallah" şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Aynı zamanda yapılan paylaşıma (Allah yolunda her ne harcar veya her ne adarsanız şüphesiz Allah onu bilir) Bakara Süresi 270. ayet örnek olarak verildi.

Sultangazi'nin ilk ve tek sosyal medya kanalı Mercek Tv olarak hem kıymetli iş insanımıza hemde Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze kısacası emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Allah sizin gibi iyi insanları eksik etmesin ve sayısını kat kat arttırsın inşallah.

Hasan Tik

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı