Kategoriler

ESKİ HABİPLER MAHALLE HİZMET TESİSİ’NDE SONA DOĞRU

Sultangazi Belediyesi, vatandaşın birçok ihtiyacını tek bir çatı altında karşılayabileceği mahalle tesislerine her geçen gün yenisini ekliyor. Yapımı devam eden Eski Habipler Mahallesi Hizmet Tesisi’nin kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine açılması planlanıyor.
Sultangazi Belediyesi, vatandaşın farklı ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği Eski Habipler Mahalle Tesisi’nin inşaatında sona yaklaştı. Kapalı pazar alanından yüzme havuzuna, kütüphaneden E-Spor’a birbirinden farklı bölümleri içinde barındıran tesis yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.
Birçok Hizmet Bir Arada
Tesiste yer alacak kapalı spor salonu, dört mevsim doyasıya yüzmek isteyenlere bir alternatif olacak. Hizmet Tesisi’nde, mahalle sakinlerinin olumsuz hava şartlarına aldırmadan alışveriş yapabileceği kapalı pazar alanı da hizmet verecek.
Gençler Eğlenirken Öğrenecek
Eski Habipler Mahalle Tesisi’nin içinde yer alan Gençlik Merkezi, çocukların eğitsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle iç içe olmasına imkân sunacak. Gençlerin keyifli ve verimli zaman geçirmesi için her şeyin düşünüldüğü tesiste binlerce kitap seçeneği sunan kitap kafe de yer alacak. Ayrıca oyun tutkunları, son dönemlerin popüler platformu olan E-Spor’a mahalle hizmet tesisinden erişebilecek. 
Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler
Mahalle sakinleri, tesiste yer alacak atölyelerde birçok alanda düzenlenecek kurslara katılma imkânı bulacak. Tesisteki cep sinemasında ise, sinemaseverler için birbirinden güzel film gösterimleri gerçekleşecek.
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Eski Habipler Mahalle Hizmet Tesisi’ndeki çalışmaları inceledi. Başkan Dursun, “Eski Habipler Mahallemizde inşa ettiğimiz bu tesiste komşularımız birçok hizmete kolaylıkla erişebilecekler. Burada yaptığımız yüzme havuzu ile de mahalle hizmet tesislerimize farklı bir fonksiyon eklemiş olduk. Yepyeni projelerle Sultan Şehir’i inşa etmeye devam ediyoruz. Yapımında sona geldiğimiz tesisi kısa zamanda tamamlayarak komşularımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
9 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
91 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Genç Siyasetçi Güler; Can Sultangazi İçin Çalışacağız 
Sultangazi
54 Kez Görüntülendi.
Başkan Soylu; Aşurelerimiz Hak Kadında Kabul Olsun
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de Yeni Dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Özdemir
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Sultangazi’de mahalle sakinlerinden toza karşı ilginç eylem: Seslerini duyurmak için düdük çaldılar
Başakşehir
24 Kez Görüntülendi.
Başakşehir’de askeri bölgeye ait otluk alandaki yangına İBB’ye bağlı peyzaj sulama ekibi müdahale etti
Sultangazi
36 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Yaz Aylarında da Cıvıl Cıvıl
Sultangazi
44 Kez Görüntülendi.
TÜRDEF Başkanı Kandemir'den Geleneksel Aşure İkramı