Kategoriler

Hilal Altın’dan “Zamanında” söylenen şarkı…

Son dönemlerin dikkat çeken seslerinden olan Hilal Altın, yeni klibi ‘’Zamanında…’’ ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Altın’ın klibi sosyal mecrada en çok paylaşılan şarkıların arasına girmeyi başardı.

Merhum sanatçı Hüseyin Altın’ın kızı Hilal Altın da babasının izinden gidiyor. Yaptığı yüzlerce beste ve yanık sesiyle müzik dünyasına ismini kazıyan Hüseyin Altın’ın kızı Hilal Altın, sahne performansındaki başarısını yeni klibiyle taçlandırdı.

Babası Hüseyin Altın’ın meşhur ettiği “Zamanında…” adlı şarkıyı seslendiren Hilal Altın’ın klibini Can Bilgidağ çekti. DMC etiketiyle yayımlanan klip kısa sürede büyük ilgi gördü. Özkan Meydan’ın modern bir düzenleme yaptığı ‘’Zamanında’’ başta TikTok olmak üzere tüm sosyal mecrada en çok paylaşılan şarkılar arasına girdi.

“HERKES BU ŞARKIYI BEKLİYORMUŞ…’’

Şarkının yeniden yapılan düzenlemesinin ilgi görmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Hilal Altın, “Sanki herkes bu şarkıyı bekliyormuş… Binlerce paylaşım, binlerce mesaj, binlerce beğeni var. Demek ki; şarkıyı tam ‘Zamanında’ söylemişim” ifadesini kullandı. Şarkısının Türkiye’nin önde gelen radyolarında yayımlanmaya başlandığını da belirten Altın, bundan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde sahne çalışmalarına ağırlık vereceğini ve yeni bir düzenleme ile müzikseverlerin karşısına çıkacağını söyleyen Hilal Altın, “Zamanı gelen diğer şarkıları da sırasıyla okuyacağım” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
Vali Davut Gül HAK-EV Tarafından Düzenlenen Kahvaltıda Hemşehrileri İle Buluştu 
Sultangazi
48 Kez Görüntülendi.
Başkan Oğuz Erkan  TFF'ye İlk Adımını Attı
Sultangazi
39 Kez Görüntülendi.
Muhtar Karaçam Görevimin Başındayım 
Sultangazi
14 Kez Görüntülendi.
Merkez Habibler mahallesi sakinleri Yargıtay'a seslerini duyurmak için Ankara'da 
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisinden Dünya Barış Günü Basın Açıklaması
Sultangazi
32 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Bülent Çavuş '' Kimse bu ülkede adalet var demesin'' 
Sultangazi
34 Kez Görüntülendi.
SAADET SULTANGAZİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Sultangazi
20 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Sultangazi
15 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'de iş istediği için İmamoğlu’nun korumalarının müdahalede bulunduğu engelli genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı
Sultangazi
109 Kez Görüntülendi.
Sultangazi'nin Emniyeti 1 Dönem Daha Başarılı Müdür Kırbaş'a Emanet