Kategoriler

Sultangazi SUKEP Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi 

Açılımı Sultangazi Kent Gönüllüleri Platformu olan kısa adı ise SUKEP ilk tanışma toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Sultangazi'nin tanınmış isimlerinden olan, siyasi kimliği ile tanınıp geçtiğimiz dönem Gelecek Partisinden belediye başkan adayı olan ve seçimlerin ardından ise siyasete bir süre ara verdiğini açıklayan Ramazan Altan tarafından fitili ateşlenen Sultangazi Kent Gönüllüleri Platformu SUKEP, oluşumunun ardından ilk tanışma programını çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve platform yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 kişinin katılım sağladığı ve kahvaltı ikramı ile gerçekleştirilen program, Sultangazi'nin köklü eğitim kurumlarından olan Sınav Dershanesinde gerçekleştirildi. 

Kahvaltının ardından kurucu Ramazan Altan, katılım sağlayan misafirlerine SUKEP Platformu hakkında bilgilendirme amaçlı kısa bir konuşma gerçekleştirirken, organizasyona ev sahipliği yapan Sınav Dershanesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Çalışkan ise, katılım sağlayan misafileri selamlayarak hem Sınav Dershanesi hakkında bilgilendirme yapıp, hemde Altan'ın platformun kurulma aşamasında kendisine bahsetmesinin ardından duyduğu memnuniyetini dile getirerek destek verdiğini ifade etti.

Programın nihayete ermesinin ardından ise basın açıklaması yapan Altan, "Çok kıymetli Sultangazili kardeşlerim, hepinizi Sultangazi Kent Gönüllüleri Platformu adına sevgi, saygı, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız Kent Gönülleri Platformumuzun ilk kahvaltısını bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 50 kişinin katılmış olduğu hem muhtarlarımız, hem sivil toplum kuruluşlarımız, hem de Sultangazi'yi yönetmeye talip olan insanlarımızın katılmış olduğu oluşumumuzu başlattık. Eylül ayında bu oluşumu tamamlamayı düşünüyoruz. Hedefimiz Sultangazi Kent Gönüllülerini dernekleştirmek ve bu dernek sayesinde gerek il dışından, gerekse yurt dışından bu ilçeye hibe projeleri getirmeyi düşünüyoruz. Ama ana hedefimiz Sultangazi'nin temel sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini sunmak hedefimiz bu. Hizmet edene teşekkür edeceğiz. Eksik yönleri de eleştirisel kültürle geliştirmeye çalışacağız. Tabi yapı olarak da Sultangazi Kent Gönüllülerimizde istişare meclisimiz, genel yönetim, kadın meclisimiz, gençlik meclisimiz ve çocuk meclisimiz olacak. Aynı zamanda mahalle temsilcileri de düşünüyoruz. Çünkü buradaki hedefimiz, hangi mahallemizin neresinde bir sorun varsa, burada sosyal medya aracılığıyla kamu kurumlarımızın yetkililerine ulaştırıp o sorunların çözmesini bekliyoruz. Eylül ayında bu yapıyı tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz. Bize vakit ayırdığınız için size teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
6 Kez Görüntülendi.
Kırmaç Ailesinden Dillere Destan Düğün 
Sultangazi
58 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Konyalılar Derneği Dualarla Açıldı 
Sultangazi
15 Kez Görüntülendi.
Vali Davut Gül HAK-EV Tarafından Düzenlenen Kahvaltıda Hemşehrileri İle Buluştu 
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Başkan Oğuz Erkan  TFF'ye İlk Adımını Attı
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Muhtar Karaçam Görevimin Başındayım 
Sultangazi
15 Kez Görüntülendi.
Merkez Habibler mahallesi sakinleri Yargıtay'a seslerini duyurmak için Ankara'da 
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisinden Dünya Barış Günü Basın Açıklaması
Sultangazi
33 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Bülent Çavuş '' Kimse bu ülkede adalet var demesin'' 
Sultangazi
35 Kez Görüntülendi.
SAADET SULTANGAZİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Sultangazi
20 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!