Kategoriler

Kırmaç Ailesinden Dillere Destan Düğün 

Sultangazi'li işadamı vede İstanbul Sayacılar Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Ergin Kırmaç'ın oğlu Enes ile Akçin ailesinin kızı İrem, dillere destan bir düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan düğün salonuna gerçekleşen düğün merasimine iş dünyası, siyasetçiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Merasim öncesi düğüne ev sahipliği yapan Ergin Kırmaç, salona gelen davetlileri kapıda karşılarken, misafirlere ikram edilen zengin menü ise dikkatlerden kaçmadı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un kıydığı nikaha çok sayıda kişi ise şahitlik ederken, halayların çekildiği düğün töreni geç saatlere kadar devam etti.

Mercek Tv aracılığıyla kısa bir teşekkür konuşması yapan Kırmaç, "Evet bütün dostlarımıza, misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz. Bir buçuk yıl önce de diğer büyük oğlum Yasin'in düğününü yapmıştım burada Sahra Sultan'da coşkulu bir şekilde. Şimdi de oğlum Enes'in düğününü yapıyoruz. Bütün dostlarımız, arkadaşlarımız, çevremizdeki insanlar hepsi buraya geldiler ve çok memnun olduk. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum minnettarım. Davet edemediğim gelemeyen çok kişiler oldu unuttuğumuz. Ben buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. İnşaallah bir dahaki programda görüşürüz. Son bir çocuk kaldı. Ona da biraz zaman vereceğiz çünkü yoruldum. Hepsine teşekkür ediyorum ayrı ayrı" ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Tik 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sultangazi
6 Kez Görüntülendi.
Kırmaç Ailesinden Dillere Destan Düğün 
Sultangazi
58 Kez Görüntülendi.
Sultangazi Konyalılar Derneği Dualarla Açıldı 
Sultangazi
15 Kez Görüntülendi.
Vali Davut Gül HAK-EV Tarafından Düzenlenen Kahvaltıda Hemşehrileri İle Buluştu 
Sultangazi
53 Kez Görüntülendi.
Başkan Oğuz Erkan  TFF'ye İlk Adımını Attı
Sultangazi
41 Kez Görüntülendi.
Muhtar Karaçam Görevimin Başındayım 
Sultangazi
15 Kez Görüntülendi.
Merkez Habibler mahallesi sakinleri Yargıtay'a seslerini duyurmak için Ankara'da 
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisinden Dünya Barış Günü Basın Açıklaması
Sultangazi
33 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Bülent Çavuş '' Kimse bu ülkede adalet var demesin'' 
Sultangazi
35 Kez Görüntülendi.
SAADET SULTANGAZİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Sultangazi
20 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!