KONGRE SÜRECİ BAŞLADI MÜTAHİT ABİ…

Uzun zamandır pandemi sebebiyle ertelenen ve dört gözle hayata geçirmesini beklediğimiz, Ak parti içerisindeki, yenilenme, ayak bağlarından kurtulma, aracı olacan parti kongreleri ve belediye başkanı yönetimi ilçe Başkanlığı ve yönetimi denetimleri Devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen uzman müfettişlerce başlatılmış bulunmakta olduğu bilgisini aldık. Ülkemizin yedi düvelle fiili ve fiziki harp içerisinde bulunduğu bu dönemde, devletimize ve devletimizin başındaki Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaları gerekirken kendi heva ve hevesatlarına, lüks düşkünlüklerine uyup habis bir Uğur gibi milletin sırtına yük olan ilçe başkanları ve belediye başkanlarının bu süreçte parti bünyesinden temizleneceğine inanıyorum. Özellikle Sultangazi’deki belediye yöneticileri kadrosuna sesleniyorum.

Bütün Türkiye’ye örnek teşkil etmesi adına önem arzetmekte. Kıymetli abilerim, kıymetli kardeşlerim bugün 580.000 nüfuslu Sultangazi ilçesinin nüfusunun, büyük bir ekseriyetle kendisinden, Ataletinden, hizmet etmeyişinden yaka silktiği bu süreçte, sizlere tarihi bir görev düşüyor. Varsa halkın kaynaklarının israfına, belediyenin işleyişsizliğine karşı sesinizi yükseltip, milletin yanında olun lütfen. Aksi taktirde iki dakikalık zaman zarfı içerisinde hizmet ediyor görüntüsüyle fotoğraf alıp sosyal medyada yayınlamak bu mesuliyetinizi Yerine getirdiğiniz anlamına gelmez. Bu gayretiniz milleti kandırmanıza yetmez. Bu kongre sürecinin belirlenmesi ve belediye seçimleri arifesinde hak iddia edebilmek, yönetimde söz sahibi olabilmek adına bunu yapmanız kaçınılmazdır. Mütahit abi milletin menfaatine işlem yapmasan, yarın kendini halkın adamı diye tanıtmanın karşısında bizi bulursun. Usulsüz kaldırdığın çatıların edindiğin devasa servetin elde ediliş yöntemini maaşınla olan orantısızlığına makul bir cevap isteme hakkımız olur, ya da emlakçı abi habiplerdeki devlet arazileri ne şekilde zimmetine geçti, ya da şirketi olan abi ihale yapmadan belediyenin işlerini nasıl alıp malzeme satıyorsun, yada ne olduğunu bilmediğim abi belediyeden ihale yapmadan fotoğraf işini almak için kimi ne suretle memnun ettin, ya da belediye şirketlerinin başında uçuk maaşlar alan abi seni ihtisasın, eheliyetin, liyakatin sebebi ilemi tercih ettiler diye sorgulama hanımız olur, sorarız. 

Bugün susarsan, yarın ki çırpınışların, salvoların, süslü sözlerin bu Millet’in nazarında beş para etmeyeceğinden, kulak vermeyecektir. Ya bugün konuş ya hiç konuşma. Ticaretim kesada uğramasın, rahatım bozulmasın, çocuklarım zarar görmesin, cüzdanımın şişkinliği eksilmesin, Zombilerin akışları kesilmesin diye yükümlülüğün sebebi ile çileden kaçarsan, Sapla samanı birbirine katarsan, kurtla kuzuyu bir tutup vicdansızlık yaparsan o zaman bu millette Cenabı Hakk’a sığınır seni oraya havale eder mahşerde kendini kurtaramazsın. Sadece bu kadar mı? tabiki hayır, mahşerde yüzün olmayacağı gibi, burada, bu süreçte sahalarda da yüzün olmayacak eğer bu nasihati dikkate alıp halkın hissiyatıyla, Hakkın yanında yer alırsan, o zaman halkın teveccühüne mazhar olup, hakkında rızasını kazanırsın.

Araştırmacı/Yazar
Memet Raşit KILIÇ.               

YORUM EKLE