Ali Çakın '' İyi Hizmet Herkesin Hakkı''

Ali Çakın '' İyi Hizmet Herkesin Hakkı''

Yerel seçimlere sayılı günler kala muhtar adayları kolları sıvayıp çalışmalara başladı bu süreçte Sultangazi'nin tanınmış iş adamlarından Ali Çakın' da geçtiğimiz günlerde 50. yıl mahallesi için Muhtar adayı olduğunu açıklamış ve başvurusunu yapmıştı.

Bölge halkı tarafından sevilip takdir ile karşılanan Çakın tam 18 yıldır aynı mahallede yaşayıp ve aynı havayı teneffüs ettiğimiz birbirinden değerli komşularımıza en iyi hizmeti sunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın inşaallah siz değerli komşularımında desteği ile 31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bende bu yarışta olacağım ve bu nedenle sizlerden destek beklemekteyim mahallemizin refah seviyesini artırmak için çabalayacağız şimdiden hazırladığımız bazı projelerimiz var, birlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla mahallemize değer katmak için adayız çünkü '' İyi Hizmet Herkesin Hakkı'' şeklinde konuştu.

Ali Çakın Kimdir.

01/01/ 1967 yılında Adıyaman Kahta ilçesinin Sırakaya köyünde dünyaya gelmiş olup ilkokulu burada bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşmiş ve Ayakkabı imalatı sektöründe uzun süre hizmet vermiştir bir çok dönemde ise farklı kuruluşlarda aktif olarak yöneticilik yapmıştır evli olup 2 si kız 6 sı erkek olmak üzere 8 çocuğu vardır 18 yıldır 50. Yıl mahallesinde ikamet etmekte olup aynı mahallede Mir Ayakkabı ismindeki satış mağazasını işletmektedir.

Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER