Başkan Murat Poyraz'dan STK turu Ben değil, birlikte ne yaparız!

Başkan Murat Poyraz'dan STK turu Ben değil, birlikte ne yaparız!

CHP Sultangazi ilçe Başkanı Murat Poyraz  Sultangazi'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ve dernekleri ziyaretlerine devam ediyor.

STK’ların derneklerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduklarını belirten Poyraz, ziyaretlerde ‘ortak akıl’a dikkat çekiyor, “Ortak çalışmalar yapmalıyız. Sultangazi'nin geleceği ile ilgili, ‘Ben’ değil, ‘Birlikte ne yaparız’ı düşünmek gerekiyor” mesajı veriyor. 

Sultangazi'de birçok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları  ile bir araya gelen Başkan Murat Poyraz ve Meclis Üyeleri , ziyaretlerde kurumların sıkıntılarını, beklentilerini de alarak Sultangazi  ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor.

İlçe Başkanı Murat Poyraz  ziyaretlerinde şu ifadeleri kullandı:
"Sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle, muhtarlarla sürekli diyalog halindeyiz. İlçenin gelişimine katkı sunan her kurumla görüşüyoruz. Ortak çalışmalar yapmalıyız. İlçenin geleceği ile ilgili, ‘Ben’ değil, ‘Birlikte ne yaparız’ı düşünmek gerekiyor. Hedefim, Sultangazi'ye hizmet etmek ve halkımızın kaliteli yaşamasını sağlamak. Sultangazi, hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Bu yüzden fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları benim için çok önemlidir. Hep birlikte Sultangazi'yi geliştirecek ve sağlıklı büyüteceğiz. Sultangazi'de bulunan herkesi kucaklayarak, hemşerilerimle birlikte Sultangazi'nin mutlu yarınlarını inşa etmek istiyorum. Düşüncelerinizi, beklentilerinizi her zaman bizimle paylaşabilirsiniz, ben de bundan çok memnun olurum"    

Başkan Poyraz, İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları  şimdiye kadar İstanbul Batmanlılar derneği ,Sultangazi Yozgatlılar Derneği ,Sivas Divriği Adatepe (Pingen) köy derneği ,Muş Varto İçmeler köy derneği ,Sivas Hafik Örencik Derneği ,Kastamonu Çatal Zeytin Derneği ,Tunceliler Dalçek  Derneği'ni ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER