CHP'li Poyraz'dan Sultangazi'li vatandaşlara 36 L Mujdesi.

Vatandaşların cebini yakan uygulamada yapılan görüşmeler sonucunda düzenlemeye gidildi tek bilet dönemi yakında başlıyor.

CHP'li Poyraz'dan Sultangazi'li vatandaşlara 36 L Mujdesi.

Sultangazi'de çift katlı otobüs olarak Mescid-i Selam ile Beşiktaş arasında hizmet veren 36 L hattı ile ilgili vatandaşların en çok şikayet ettikleri konulardan biriside çift bilet uygulaması idi.

Sürekli olarak gelen şikayetler neticesinde geçtiğimiz günlerde İETT'ye bir dizi ziyarette bulunarak görüşmeler gerçekleştiren CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, ulaşımla ilgili sorunları dile getirmiş ve ivedilikle çözülmesi konusunda taleplerde bulunmuştu.

Poyraz'ın gündeminde olan ve dile getirdiği konulardan biriside çift katlı otobüs hattı olan 36 L hattındaki çift bilet uygulaması idi. Çift bilet tarifesi yükünün vatandaşlara fazla geldiğini belirten ve tek bilet tarifesine geçilmesini talep eden Poyraz, bir sorununda daha ortadan kalkmasını sağladı ve yaptığı bilgilendirme paylaşımı ile "İstenen oldu; 36 L Beşiktaş hattını artık tek bilet ile kullanabileceğiz. En kısa sürede uygulamaya geçecek olan düzenleme halkımıza hayırlı olsun" diye duyurdu.

Mercek Tv olarak CHP Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER