Çok Şükür Metris Kavşağı Açılıyor Çile Bitiyor İşte O Tarih

Çok Şükür Metris Kavşağı Açılıyor Çile Bitiyor İşte O Tarih

Haber/ Hasan Tik
Uzun zamandır çalışması tamamlanmak üzere iken nedeni belirsiz bir şekilde yarım bırakılarak  adeta kaderine terk edilen Sultangazi'nin kanayan yarası haline gelen ilçenin girişinde trafik yükü konusunda ciddi derecede önem taşıyan Metris kavşağı hakkında beklenen açıklama geldi ve tarih verildi.

Hakkında bir çok defa siyasiler tarafındanda yapılan basın açıklamalarında sitem dolu sözlere neden olan yetkililerin bir önce sorunu çözerek vatandaşların magduriyetini giderilmesi için talepte bulunulan kavşak hakkında yapılan son açıklama eğer öncekiler gibi yine havada kalmaz ise artık derin bir oh çekebiliriz.

Keza bilindiği gibi Sultangazi başta olmak üzere Arnavutköy istikametinede dail olmak üzere giden vatandaşların yani günlük olarak binlerce aracın mecburi olarak kullandığı istikamet ve meşhur Metris kavşağı özellikle akşam saatlerinde vatandaşların korkulu rüyası ve çilesi oluyordu neyseki artık bitiyor.

İstanbul Büyük Şehir belediyesi yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre Metris Kavşağı trafik sorunu yapımı yarım bırakılan çalışmaların tamamlanması ile 5 şubat çarşamba günü açılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER