Gelecek Sultangazi'nin Kan Bağışı Kampanyası Büyük İlgi Gördü !..

Haber/ Hasan Tik Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Başkan Ramazan Altan öncülüğünde Türk Kızılayı Sultangazi Şube Başkanlığı ile ortak olarak yürüttükleri kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gelecek Sultangazi'nin Kan Bağışı Kampanyası Büyük İlgi Gördü !..

Ayrıca Türk Kızılayı  Sultangazi'de geçtiğimiz ay 2 gün üst üste rekor seviyede kan bağışı toplayarak büyük başarı elde ettiklerini duyurmuştu.

Bu defa Gelecek Partisi ile ortak olarak düzenledikleri kan bağışı kampanyasına yine Sultangazi'li vatandaşlar kayıtsız kalmadı. Sabah saatlerinde başlayan kan bağışı kampanyası akşam saat 19:00' a kadar devam ederken başta Gelecek Partisi Sultangazi ilçe yönetimi olmak üzere parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş kan bağışı için sıraya girdi.

İlçe başkanı Ramazan Altan kampanyanın sona ermesi akabinde akşam saatlerinde "Teşekkürler Sultangazi" başlıklı yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi.

"Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak Türk Kızılayı Sultangazi Şube Başkanlığı ile birlikte düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına gösterdikleri ilgiden dolayı Sultangazi halkına en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER