İyi Partili Sinan Taşkın Ve Ekibi STK Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Haber/ Hasan Tik Sadece seçim döneminde değil geçim dönemindede sahada ve milletimizin yanındayız diyen İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın ve ekibi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 Bu kapsamda önceki Persembe günü akşamı Sultangazi'nin aktif olarak çalışan il derneklerinden KAS-DER Kastamonulular Dayanışma derneği ile bir araya gelen Taşkın ve yönetimi önceki gün ise yine Sultangazi'nin ilk ve tek genç girişimcilerinin bir araya gelerek kurdukları SUYGİAD Sultangazi Yerel Genç İş Adamları Derneği ile bir araya geldiler.

SUYGİAD Dernek başkanı Ali Mert ve yönetiminin İyi Parti temsilcilerini ağırladığı ziyarette ilçe başkanı Sinan Taşkın ile birlikte STK ilişkilerinden sorumlu İlçe başkan yardımcısı Volkan Tuncel ve İlçe sekreteri Özlem Tekin'de katılım sağladı.

SUYGİAD Sultangazi Yerel Genç İş Adamları Derneği başkanı Ali Mert, Taşkın ve yönetimine kuruluşumuzdan bugüne ilk defa derneğimizi siyasi parti temsilcileri ziyaret ediyor bu neden ile sizlere teşekkürlerimi sunuyorum umarım bugün kü ziyaretiniz diğer siyasi parti temsilcilerinede örnek olur ifadelerini kullandı. Mert; ayrıca derneğin kuruluş amacı ve yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek ileriye yönelik planladıkları bazı çalışma ve faaliyetler hakkında ise Taşkın Ve ekibine bilgiler verdi.

İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın ise SUYGİAD yöneticilerine hitaben "sizin gibi bir birinden değerli genç kardeşlerimizin böyle bir oluşumun içinde ve bir birinize güvenerek destek olmaları gerçekten taktir edilecek bir durum sizleri tebrik ediyorum ayrıca şunu bilinki İyi Parti olarak herzaman sizlerin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2020, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER