Malatya Kamıştaş Derneğinden 45 Aileye Kumanya Yardımı

Malatya Kamıştaş Derneğinden 45 Aileye Kumanya Yardımı

Haber/ Hasan Tik

Zorlu süreçten geçtiğimiz şu son günlerde yaklaşık iki aydır çalışamayan bir çok vatandaş maddi acıdan malesef yardıma muhtaç durumda.

Yardımlaşma ve kenetlenme ruhu ile bir kere daha ön plana çıkan ve bu zorlu süreci el ele vererek atlatmak için bir araya gelen bir çok dernek, Stk ve siyasi partiler başlattıkları kampanyalar ile zor durumdaki ailelerin yaralarına merhem olmaya çalışıyor.

Özellikle son bir aydır Sultangazi'nin dört bir yanında başlatılan yardım kampanyalarına bir destekte Malatya ili Kamıştaş Gevenis Kültür ve Yardımlaşma Derneği' den geldi. Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi.

" Ramazan Ayı bolluk, bereket ayı en önemliside yardımlaşma ayıdır. Nitekim Peygamber Efendimiz (s.a.v) "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" demiştir. Bizde Kamıştaş Gençlik Kolları olarak bu sözü kendimize düstur edinerek yaptığımız yardımlarda hep bu bilinçte olmaya çalıştık ve 45 ailemize bir nebze olsa da şu sıkıntılı günlerde ihtiyaçlarına destek olmaya çalıştık.

Zamanın su gibi aktığı bu demde bir ailenin yüreğine dokunabildiysek ne mutlu bize bu yardımlaşma zincirinde bizden desteklerini hiç eksik etmeyen Malatya Kamıştaş Gevenis Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gencer'e ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş'e ve Gençlik Yönetimine her daim yanımızda olan 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Emrullah Özdemir'e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kamıştaş Gençlik Kolları üyelerine yapmış olduğu fedakarlıktan ve gayretlerinden dolayıda çok teşekkür ederiz " denildi.

#BİZBİZEYETERİZTÜRKİYEM#

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER