Muhtar Ümit Doğan Sokak Hayvanlarını Unutmadı.

Muhtar Ümit Doğan Sokak Hayvanlarını Unutmadı.

Kısa sürede küresel bir salgın haline dönüşen koronavirüs, sadece insanları değil sokak hayvanlarınıda olumsuz etkiledi.


Salgın sebebiyle Restourant ve Kafeterya gibi işletmelerin kapanması, vatandaşların da "Evde Kal" çağrılarına uymasıyla sokakta yaşayan hayvanların yiyecek bulması zorlaştı. Zor günlerinde hayvanları unutmayan Sultangazi Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan ve azaları kendi imkanları ile sokak hayvanlarının aç kalmaması için Gazi Mahallesi genelinde periyodik olarak yaptığı mama ve su dağıtımlarını sıklaştırdı.
 
Muhtar Ümit Doğan ve Azaları Gazi Mahallesinin  çeşitli yerlerinde bulunan mama kaplarına da mama, ve su takviyesi yapıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının sadece insanları değil sokak hayvanlarını da olumsuz etkilediğini belirten Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, "Can dostlarımıza yönelik olarak periyodik sürdürdüğümüz mama ve su dağıtımını bu süreçte biraz daha sıklaştırdık ve arttırdık. Özellikle lokanta ve kafe gibi yerlerin kapatılmasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızın aç ve susuz kalmamaları için bu sıkıntılı süreçte daha çok hassasiyet göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber/ Bülent Çavuş

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2020, 17:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkan kaya
Türkan kaya - 4 yıl Önce

Zübeyde Hanım mahalesi 1279/1no 24 daire 5 sizden yardım et menizi bekloyorum

Turan akçakoç
Turan akçakoç - 4 yıl Önce

Malkoçoğlu mahallesi 304.sokak.no 6 .dayre.6 . Sultangazi

TÜLAY VICIL
TÜLAY VICIL - 4 yıl Önce

Malkocoglu mah 309 sk dışkapı no 23 25 daire 12

Remziye  danış
Remziye danış - 4 yıl Önce

Merhaba yardıma ihtiyacımız var ama erzak yardıma başvurdum kimse dünuş yapıyor

SIRADAKİ HABER