Mustafa Doğan 50. Yıl Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Mustafa Doğan 50. Yıl Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Adıyamanlı tanınmış iş adamı Mustafa Doğan, 50. Yıl Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Doğan, yıllardır yaşadığım mahallenin sıkıntıları kördüğüm haline geldi. Biz bu sıkıntıların çözümüne talibiz’ dedi.
50. Yıl Mahallesinde 20 yıldır ikamet eden Mont Pele ve Reform Motors Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, muhtar adayı olduğunu açıkladı. Doğan, ‘Mahallemizin sorunları kördüğüm olmuş durumda. Yıllardır görev alan arkadaşlarımız çözüm için emek harcadılar ama başarılı olamadılar. Biz sıkıntıların çözümlerini yıllardır konuşuyoruz ama sıkıntılar büyüyerek devam ediyor. Komşularım ve hemşehrilerimin yoğun talebi nedeni ile aday olmak zorunda kaldık. Çocuklarımızın geleceği için bizlerinde elini taşın altına koyma vakti geldi diye düşünüyorum. Biz mahalle sakinleri ile birlikte bu sıkıntıları çözeceğiz. Yardım almamız gereken her makam ile temasa geçip hep birlikte zorlukların üstesinden geleceğiz. Bu güç ve azim bizde ve ekibimizde var. 
Bizim amacımız hizmet etmek. Makama ya da etikete ihtiyacımız yok. İnşallah mahallemize ve komşularımıza hizmet etme imkanı bulacağız. Destek komşularımızdan hizmet bizden.

Mustafa Doğan Kimdir:
1981 Adıyaman Gerger İlçesi 10 Evler(Helül) köyü doğumlu olan Mustafa Doğan, İlköğrenimi Gerger’de tamamladı. Orta ve lise eğitimini İstanbul’da bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. Zeytinburnu ilçesinde deri mont üretmeye başladı. Mont Pele markası ile yurt dışı piyasalarda yer bulmaya başlayan Doğan, aynı zamanda İSTOÇ Oto Market’te faaliyet gösteren Reform Motors’un yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte. Onlarca ülkeyle ticaret yapan Mustafa Doğan evli  ve 7 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER