Sultangazi'de Sağlık Ocağına Giden Hastaya Fırçalı Corona Engeli

Sultangazi'de Sağlık Ocağına Giden Hastaya Fırçalı Corona Engeli

Haber/ Hasan Tik 

Sultangazi Esentepe mahallesinde sabah saatlerinde mahallede bulunan sağlık ocağına giden aile sağlık çalışanlarından hem fırça yedi hemde tedavi edilmedi. 

Esentepe mahallesinde oturan Sebahattin Ü. isimli vatandaş rahatsızlanan eşini aynı mahallede aile hekiminin bulunduğu sağlık ocağına götürdü ancak karşılaştığı manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre sağlık ocağının kapısının önünde çay ve kahve içen doktor ve hemşireler gelen hastalar ile ilgilenmek yerine neden geldiniz ortalıkta virüs var buraya gelmeyin hastaneye acile gidin şeklinde karşılık vererek gelen hastaları geri çevirdiler.

Bu durum karşısında sağlık ocağı çalışanlarına tepki gösteren mahalleli durumu 184 Sağlık bakanlığı hattına  ileterek şikayette bulundular kısa süre sonra geri dönüş yapan Sağlık bakanlığı yetkilileri ise şikayetlerini değerlendireceklerini ayrıca kurum çalışanlarının kendileri ile ilgilenmek zorunda olduklarını ilgilenmeyecekler ise neden orada görev yapıyorlar şeklinde cevap verdikleri öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER