Sultangazi Halkının Başı Sağolsun Nuh Hocamızı Kaybettik !.

Sultangazi Sultançiftliği merkez camii baş imamı Nuh Şahintürk Erzincan ilinde geçirdiği elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Sultangazi Halkının Başı Sağolsun Nuh Hocamızı Kaybettik !.

56 yaşındaki imam Nuh Şahintürk  Aslen Trabzon Araklı'lı olup yaklaşık 30 yıldır Sultançiftliği merkez camiinde görev yapıyor ve emekli olmasına 8 ay gibi kısa bir süre kalmıştı. 

Cenazesi İstanbul'a Getirilecek 

Üzücü haberi alan sevenleri aileye taziyelerini iletirken oğlu İdris Şahintürk, baba dostları Murat Tan ve Güray Örs ile birlikte  4 kişilik ekip bu akşam cenazesini getirmek üzere yola çıkıyor yarın İstanbul'a getirilmesi beklenen cenazesinin kesin olmamakla beraber Tekirdağ ilinin Malkara ilçesinde bulunan Ahievren köyünde defin edilmesi planlanıyor.

Üzücü haberin duyulmasının ardından Şahintürk'ün dostları ve sevenleri başta olmak üzere pek çok kişi yaptıkları paylaşım ile üzüntülerini dile getirdiler.

Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun'da yaptığı paylaşımda "Sultançiftliği Merkez Camii İmam Hatibi Nuh Şahintürk Hocamızın elim bir kaza sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum Mekânı cennet olsun inşallah"
ifadelerini kullandı. 

Hocamıza Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz Rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah. Detaylı bilgileri ilerleyen süreçte Mercek Tv Facebook sayfamızdan siz değerli okurlarımıza duyuracağız.

Haber/ Hasan Tik 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER