Sultangazi'li Gazeteci Haydar Sürgeç'in Testi Pozitif Çıktı

Sultangazi'li Gazeteci Haydar Sürgeç'in Testi Pozitif Çıktı

Son zamanlarda artan vaka sayıları nedeni ile malesefki çevremizde bir çok kıymetli eş, dost ve arkadaşımızın Corona denilen illete yakalandığını duymaya başladık.

Son olarak Sultangazi'mizde yerel basın olarak görev yapan Yaşam Gazetesi sahibi değerli büyüğümüz Haydar Sürgeç'de eşi ile birlikte yaptırdıkları Covid-19 testinin pozitif çıktığını yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

Ailece kendilerini karantinaya aldıklarını belirten Sürgeç yaptığı paylaşımda; "Bu salgın dünyanın baş belası oldu bizde bu salgından nasibimizi aldık bugün üzülerek Covid-19 olduğumu öğrendim. Test verdikten sonra kendimi izole etmiştim şu an evde dinleniyorum bizi seven herkese sağlıklı günler diliyorum bizi merak etmesinler inşaallah sağlıklı bir şekilde aranıza dönmeyi diliyorum ilaç tedavisine başlamış bulunuyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV olarak kıymetli büyüğümüz vede meslektaşım Haydar Sürgeç abim ve eşine Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Hasan Tik/ Gazeteci

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER