Yiğitoğlu Hakkında İlginç İddia Görevden Alınabilir !.

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Yiğitoğlu Hakkında İlginç İddia Görevden Alınabilir !.

Geçtiğimiz hafta Cumhur Başkanı Recep Tayyip Eerdoğan'ın talimatı ile İstanbul'da 22 ilçe başkanının görevine son verilerek yerlerine farklı isimler atanmış ancak göreve devam kararı alınan isimlerden biriside Yiğitoğlu olmuştu.
Ak Parti İstanbul il başkanı Bayram Şenocak'ın geçtiğimiz hafta Sultangazi ilçe başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Yiğiyoğlu'na göreve devam kararını açıklamış Yiğitoğlu ise bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak ''İl Başkanımız Sn.Bayram Şenocak  İlçe Başkanlığımızı ziyarette bulunarak, Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 5. Olağan Kongrede İlçe Başkanlığı görevine devam kararını tebliğ ettiler Durmak yok yola devam inşallah Sultangazi’de hep birlikte yeni başarı hikayeleri yazmaya var mısınız'' ifadelerine yer vermişti.
5. Olağan kongrenin 7 Kasım tarihinde Sahra Sutan salonunda yapıması planlanır iken Ak Parti siyaset kulisinde yer alan bir iddia ise ortalığı karıştırdı iddiaya göre ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun netlik kazanmamakla beraber yönetiminde bulunan bir kişinin Yiğitoğlu'nun görevine son verilmesine neden olabilecek derecede hakkında belirsiz iddialar olduğu ve yeni dönemde kendisine kabinede görev vermesi halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verilerek Yiğitoğlu'nun görevine son verilebileceği iddia ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER