ÜLKEMİZDE, HASRETİNİ ÇEKTİĞİMİZ, ASIRLIK YÖNETİME SAHİP OLMUŞKEN, İKTİDARIMIZI, BU  TÖHMETTEN KURTARMALIYIZ 

                              Kıymetli kardeşlerim, eleştirilerimizde siyaset ve bürokrasinin sinir uçlarına dokunuyor olmamız, ilgili kimselerce doğru analiz edilmelidir. Belli kesimlerce, bizim millet menfaatine, kendi ruh dünyalarında özerkliklerini İlan etmiş, kamuyu sömüren yöneticilere, eleştiri ve uyarılarımız, su-i zan niteliğinde algılanmamalı, çünkü beyanlarımızda yapmış oldukları, benim ihanet olarak değerlendirdiğim ancak kimilerinin devlet malı deniz mantığı ile nitelendirdikleri savurganlıklarını terk etmeleri halinde, kendilerini takdir edip, yanlarında yer alacağımızı ifade ederek, hüsn-ü zan da bulunuyoruz.

Biz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve devlet başkanımızın muvaffakiyetini amaçlayarak, davamızın bir neferi olduğumuzu her an ve her mecrada dile getiriyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Kişilerce, kurumlarda yapılan, yolsuzluklar, ya da israf ismine her ne diyebilecekse, bizi davamıza küstüremez. Nitekim siyasi iktidarların yanında, münferit yolsuzluklar her dönem vuku bulmuş olduğundan, bugün de tekerrür etmesi tarafımızdan teferruat olarak görülmektedir. Aslolan, devletimizin ulusal ve uluslar arası, global ölçekli projeleri ve buna mukabil, muvaffakiyetidir.

Ancak; dış güçlerin milletimize ve ümmete düşmanlıkları sebebiyle, ülkemize, devletimize operasyonlar çektikleri bugünlerde, cesur bir şekilde tarafımızı beyan edip, davamıza, devletimize ve milletimize ihtiras hastalıkları sebebiyle ihanet edip, bu kutlu yürüyüşte, ayaklarımıza bağı olan, idareci, bürokrat vs, kisvesine bürünen, bu habis urlara neşteri vulmamız an meselesidir. Milletçe yükümlülüğümüzdür bu. Emin olun kolay olan, sinmek yerine, reaksiyon göstererek bu şahısları pasifize edebiliriz. Sizi temin ederim ki, devlet başkanımız, milletin şikayetçi olduğu bu talihsiz olayları tasvip etmemekte, ancak yedi Düvelle girişilen, varlık ve yokluk mücadelesi sebebi ile, yolsuzluklarla mücadele mecrasını, arz ettiği önem sebebiyle, müdahale etmek üzere açık bırakmıştır. Bu hesap bunlara mutlaka sorulacaktır.

Bugün yerelde, ataletinden, israfından şikayetçi olduğumuz yöneticiler, dâvamızın öncüsü, iktidarımızın geçmiş hizmetleri gerçeğini değiştiremezler, ülke sathında, yollarda, karakollarda, maliyerlerde, hastahanelerde ve belediyelerde yaşanılanları unutmayın lütfen. Devlet başkanımız: Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik ettiği oluşum, milletçe en çok ihtiyaç duyulan istikrara, ulaşmak için ellerini değil bütün bedellerini insanlık suçu niteliğindeki, yonsuzluk ve rüşveti bitirmek üzere, taşın altına koyup, mücadele etmiştir. Ülkemizde, hasretini çektiğimiz, asırlık yönetime sahip olmuşken, bu iktidara zarar verenlerin karşısına dikilmeli, münferit suçluları inşa edip, cezalandırılmalarını sağlamalı, davamızı, devletimizi, ve ümmetin umudu olmuş devlet başkanımızın idaresindeki  İktidarımızı, bu  töhmetten kurtarmalıyız. Aklımızı başımıza alıp, milletin kaderiyle oynatmamalıyız.

Araştırmacı/Yazar
Memet Raşit KILIÇ…                            

YORUM EKLE