YANLIŞIN ŞEYTANINI, TUTARLI GÖRÜŞÜN SİLAHIYLA VURUP YOK EDELİM.

İnsanın temel noktası yaratıcılığı (Üreticiliğidir.) insan herhangi bir alanda, konuyu etkin bir şekilde kavrayamazsa üretken olamaz. 


Biz millet olarak değişeceğiz, yabancılaşmayı kıracak, bütün bir anlayış insanı olacağız, ama bu dünya için, ama bu dünyayı yaşanılır kılmak için.  İnsan olarak üretkenlikle alakalı Birincil sorumluluğumuz, siyaseten bizi idare etme gayesinde bulunan, burjuva sınıfına teslim olmayıp, Halkların yönetim sürecine müdahil olmak ve burjuvanın yıkmaya çalıştığı, milletin kendine olan güvenine karşı direnmektir. Bu hususta dikkati elden bırakmamak elzemdir. Nitekim burjuva dili, evet belki gerçekliği değiştiremez ama, başka türlü göstererek istismarla milletin geleceğini ihtirasları uğruna tahakküm altına alır.


Siyaseti amaçlayan elit ve burjuvanın gayesi zenginlik,  şehv-i zevkler,kendi arzularının peşinde koşma serbestliği, saygı ve itibar görme gibi sapkın eylemlerdir. Burjuva ve elit iktidarı üreticiliği, kendi çıkarına döndürmüştür. Sizin işçi, makinist, doktor, mühendis, olmanızı ister. Ama, Hem doktor, hem yazar, hem işçi olmanızı, hele etkili bir okur olmanızı mutlak suretle istemez.
Geleceğimiz burjuvalarla değil, elitlerle değil sokaktan halkın arasından gelen yöneticilerle Şahlanacak İnşallah. 


Adil bir düzen de insanca yaşama özlemi, iktidarlarda bulunan zerzevatlarca, (görevlerini hakkı ile icra edenler müstesna) ezilen horlanan sömürülen milletimizce hep öncelikli olduğundan, İbn-i Haldun’un deyimi ile; yanlışın şeytanını, tutarlı görüşün silahıyla vurup yok edelim.

Araştırmacı/Yazar
Memet Raşit KILIÇ…

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih batur
fatih batur - 4 yıl Önce

maşAllah maşAllah maşAllah vAllahi sizin gibi cesur yiğit insanlar oldukça bu milletin sırtı yere gelmez Allah yardımcınız olsun .