Kategoriler

SUBNİLMİNAL YÖNTEMLERLE 2023 VE 2071 HEDEFLERİMİZE KAST EDİLİYOR

Subnilminal yöntemlerle ülkemizin 2023 ve devamında 2071 hedeflerine kast ediliyor 
Milletin seçip, devletin yönetimine getirdiği bir iktidarın devrilmesi veya seçim kaybettirilmesi hedeflenerek devlet bürokrasisinde uyutulmuş kliklerin, bugün kadrolaşmış bir şekilde kurtarıcı gibi millete lanse edilmesi,  iktidarın yıkılması için subnilminal yöntemlerle darbe yapmaktır.
Bu iktidarın devrilmesi, Milletin ve ümmetin kazanımlarını geri götürmekle kalmayıp, yüz yıllık boyunduruktan kurtulmayıda imkansız kılar.
Böylesi sinsi bir darbeye siyasi iktidar ve bu ülkenin kendi iradesi ile yönetilmesini isteyen halkı olan bizler tehlikenin farkına varıp canımız pahasına mücadele etmeliyiz.
Milletimizin meseleye, bu perspektiften ve biraz daha geniş açı ile bakmalarını umuyorum.
Yeni kurulan partilerin ve diğerlerinin Meselesi hak arama yada temiz yönetim arayışı olmadığını yukarda belirttiğim gerçekler sebebi ile idrak etmemiz hayrımıza olacaktır. Zira bu çıkış zaman, sebep ve ittifakları sebebi ile, millete ve ümmete fayda sağlama boyutunu çoktan aşmış olup, İktidarı götürme niyetine yönelmiştir.
Millet büyük bir ekseriyetle iktidarından memnundur. Bu iktidarın, ileri sürülen bütün noksanlıklarına rağmen, eksik ve aksaklıklarını farkedip seçim kaybettiren ihtiras hastalıklı yöneticileri bünyeden atarak, muktedir bir şekilde devamı, Milletin ve Ümmetin menfaatinedir. Zayıflamasına sebep olanlar iki milyar Müslüman'ın vebalini ve ahını alır, bu sebeple ne bu dünyada, nede ahirette iflah olmazlar.


Kritik bir süreçten geçiyoruz.


Allah insanı evladıyla, malıyla ve bir çok şeyle  imtihan eder.Şimdi biz, bu güne kadar omuz omuza mücadele verdiğimiz kardeşlerimizle imtihan ediliyoruz.
yolsuzluklar gibi münferit bakıldığında hak verilebilecek sebepleri öne çıkararak, ama aslında batılı güçlerin istediği amaçları temin etmek üzere, Tayyip Erdoğan Liderliğindeki AK Parti iktidarını devirmek için kirli bir savaşa girişilmiştir.
Sürüklenmek istendiğimiz iç Savaş kirli ve sinsidir.
Hedefi bütün politika ve icraatları ile TC ve Hükümetidir.
Bizden olan Müslüman kardeşlerimizle ihtilafa düşmek istemeyiz. Hele birlikte yol yürümüşlüğümüz ve dostluk ilişkimiz varsa,  düştükleri hatadan ivedilikle dönmeleri için uğraşırız. Ama sübnilminal silahlarını çekip milletin ve ümettin geleceğine kast ettiklerini gördüğümüzde, kötü olmayalım diye bir kenara çekilip sonucu bekleyemeyiz. Haklı olan devletimizin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak bize farzdır. Herkes haklı olanın yanında safını belirlemelidir.
Batılı güçler, Fetullah Gülen Cemaatini maşa olarak kullanarak TC Hükümetini yıkmak için birkaç yıldır gizli kapaklı uygulamalarla sürdürdükleri savaşı, açıkça 15 Temmuz darbesi girişimi ile icra etti. Bu tutmayınca yeni yöntemler geliştiriliyor uyanık olup hep birlikte sağcı, solcu, Kürt, Türk, suni, şii gözetmemeksizin devletimizin ve hükümetimizin yanında yer almalıyız.
Zaman kritik bir süreçte, varlık ve yokluk evresinde olduğumuzdan, tarafımızın belirtilmesinin fitneyi büyüteceğini ileri süren arkadaşlarımız bulunabilir.


Aksine, haklı tarafın yanında yer almaz isek fitne büyür.


Fetö, pkk, AB ve Abd ile Devletimizi temsil etmesi münasebeti ile Tayyip Erdoğan’a karşı bir savaş sürecine girmişlerdir. Milletimiz bu işin ne kadarının farkında olduğunu ve oynanan kirli oyunu görmesini arzu ediyorum. Fetö , pkk, Abd, Hıristiyan ve Yahudi Dünyası ile birlikte, İslâm âlemi ve Türkiye aleyhine kirli bir işbirliği içine girdiklerini ağız birliği yapmış olmaları vesilesi ile gözlemlediğimiz, kendini kullandırmak isteyen beyinler, sizleri kullanmak isteyen ülkeler amaçlarına ulaştıklarında, sizleri topraklarınızda barındırmazlar. Güvenli bulmadığı için kendi ülkelerinde barındırmazlar.
Bu yazımı, tertemiz düşünceleri ile seçimlerde oy kullanacak kardeşlerime ithaf ederek, kendilerini aklıselime davet ediyorum.
Sevgi, muhabbet ve selamlarımla.

Araştırmacı/Yazar
Memet Raşit KILIÇ.

Yorumlar