Kategoriler

DEVLET BAŞKANIMIZ SN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A AÇIK MEKTUP 

Bugünkü yazımda devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a açık mektupla seslenmek istiyorum. Reis, hiç kimse bilmezse ödediğin bedeli biz, mücadeleye birlikte başladığın kardeşlerin, senin hassasiyetini senin bu millet için, bu devlet için uykusuz geçirdiğin geceleri gayet iyi biliriz. Senin beyaz kefenle din-i mümin-i İslam davası uğruna yola çıkarken misyon edindiğin mücadele yöntemi vardı. Hani 3 Y diye tabir edip, savaş açtığımız; yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar, Reis senin gölgen de senin başarılarını istismar eden  15 Temmuz sansarları Aslan postuna bürünüp, milletini 3 Y ile vuruyorlar. Yeni türeyen bir zümre varki yıkmaya çalıştığımız bir avuç elitistin hükümranlığına rahmet okutacak cihetten. Kardeşlerin ve milletin canları pahasına senin ile her türlü bedeli ödemeye hazır.

Senden istirham ediyoruz, son yirmi yıl içerisinde görev almış, belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, milli eğitim müdürleri ve bütün kamudaki üstdüzey bürokratlar, senin özel izninle mal varlıkları incelensin, eğer elde etmiş oldukları devasa servetleri maaşlarıyla orantısız ise devlete aktarılsın, yok Eğer bu serveti edinme yöntemlerini real bir biçimde kanıtlaya bilirlerse, kazançları ile herhangi bir orantısızlık söz konusu değilse, analarının ak sütü gibi kendilerine helal olsun. Reis, milletin büyük bir ekseriyetle belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları ve kamuda görev yapan üst düzey bürokratlara karşı çok ciddi bir güvensizliğe sahip, nitekim müthiş bir israf ve müthiş bir lüks içerisinde Hayatlarını idame ettiriyor olmaları hasebiyle bu güvensizliğin müsebibleri onlardır.

Kardeşlerin olarak seni temin ediyoruz, bunların bu şekilde denetlenmesi, karışmış oldukları bir usulsüzlük yada kamuyu zarara uğratacak düzeyde yasaya aykırı bir İşleyişleri söz konusu ise yargılanmaları, hiçbir zaman davamıza zarar vermeyecek, bilakis güven tazeliyerek, emin adımlarla daha güçlü bir şekilde 2023 ve akabinde 2071 hedeflerimize bizi ayak bağlarından, sırtımızdaki kalburdan kurtarıp daha emin adımlarla ulaştıracaktır. Bünyemizden atmaya muvaffak olamadığımız habis urlar, ihtiras hastası, makam mevki müptelası yöneticiler sebebi ile yerel seçimlerde uğradığımız hezimet aşikar ve herkesin malumudur. Birileri tarafından dillendirilen ekonomik krizler, ülkenin ekonomisinin çökmesi vs kesinlikle Milletin ve kardeşlerince itibar görmüş değil, ancak biz şuna inanıyoruz tüyü bitmemiş yetimin hakkı ve milletin hakkı görevlerini istismar etmek suretiyle gasp eden makam ve mevki müptelası, kan emici sülük misyonlu yöneticilerden kurtarılırsa devletimiz daha güçlü ve milletimizin nezdinde daha itibarlı olacaktır.

Yolsuzluklar gibi adi ve münferit eylemler her iktidar da olacağı gibi bizim iktidarımızdada vukuu bulması mesul  tutulacağımız bir kusur değil, bir imtihan meselesidir. Bu yüzden bu güne kadar kapısını açık bıraktığımız, mücadele mecramızı bir an evvel başlatmamız, önümüzdeki seçim sonuçları hesaba katılarak milletin ve ümmettin zarar görmemesi adına önem arz etmektedir. Son dönemlerde milletçe ortak kaygımız belediyelerde dişe dokunur bir hizmet olmamasına rağmen devasa tutarlarda kredi borçlanmalarına gidilmekte, bunu engellemek millet menfaatine olacağı kanısındayız, nitekim belli makamlarda ki kişiler Özellikle belediye başkanları devletin kendilerine sağlamış olduğu güç ile kendilerine ve aile efradlarına bu dünyada mini cennet kurmuş, duygusal dünyalarında bağımsızlıklarını ilan etmişlerdir. Milletin, davası uğruna bedellere göğüs germişken onlar, milyonluk makam araçlarında, klimalı, alttan ısıtmalı makam koltuklarında, klimanın rehavetine kapılıp mest olmuş durumdalar.  Milletin derdiyle dertlenmek şöyle dursun, burunları yukarda millete tepeden bakıyorlar. “Görevini hakkı ile yapanlar müstesna.” Reis  istirhamımızdır, belediyeleri aile şirketine döndüren belediye başkanları hakkında lütfen işlem yaptır. Bu Ülke’ye gelmiş, geçmiş en büyük hizmetleri sağlayan mimar sensin, milletin ve kardeşlerin seni Rabb-ul Rahman’ın bir lütfu olarak görmekte, yargıda yapmış olduğun reformlar herkesin malumudur, senin liderliğinde yargımızın en güçlü olduğu bu dönemde bu çalışmayı başlat lütfen. Bu hissiyatımıza kulak vereceğin temennisi ile Muktedir olan Allah tan muvaffakiyetlerini dilerim. Allah seni var etsin kardeşlerin ölümüne seninle.

Araştırmacı/Yazar
Memet Raşit KILIÇ

Yorumlar