Ağrılılardan Başkan Dursun’a Ziyaret

Ağrı Dernekler Federasyonu, Sultangazi Ağrılılar Derneği, Ahmed-i Hani Derneği yönetim kurulları Sultangazi Belediye Başkanı Av. Avdurrahman Dursun’u ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Ağrılılardan Başkan Dursun’a Ziyaret

Kentlerde derneklerin kültürlerin yaşatılması için önemli rol oynadığına dikkat çeken Dursun, bu noktada derneklerin de köprü görevi gördüğünü söyledi. Kültürlerin yaşatılması için derneklerin rolünün çok önemli olduğunu ifade eden Dursun, dernekler sayesinde insanların Anadolu kültüründen kopmadığını, dernekler aracılığıyla yöresel kültürlerin yaşatıldığını kaydetti.


Başkan Dursun, geçtiğimiz günlerde Ağrı’ya bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek "Ağrı'daki başarılı çalışmalarıyla göz dolduran kıymetli Valimiz Süleyman Elban ve Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan'ı makamında ziyaret ettik. Çok yararlı temaslarda bulunduk.  İlgi ve alakaları için teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Dernek yöneticileri de Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinliklerinde derneklere de yer tahsis eden Başkan Dursun’a destekleri için teşekkürlerini sundular. Av. Abdurrahman Dursun’un Ağrı’ya yaptığı ziyareti de önemli ve değerli bulduklarını ifade ettiler.
Başkan Dursun’un oldukça kısa zamanda yaptığı çalışmalarla Sultangazi’de önemli bir imaj dönüşümü yaşattığını vurgulayan Ağrılılar, bundan sonraki süreçte de belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un arkasında duracaklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER