Ak Sultangazi'de Liste Krizi Hakkımız Yenildi !.

Ak Sultangazi'de Liste Krizi Hakkımız Yenildi !.

Haber/ Hasan Tik

Merakla beklenen Ak Parti Sultangazi 5. Olağan İlçe kongresi bugün akşam saatlerinde genel başkan vekili Numan Kurtulmuş, genel başkan yardımcıları Vedat Demiröz ve Fatma Betül Sayan Kaya, İl başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

İlçe kongresinden daha çok adeta il kongresi havasında bir dünya masraf ve bir okadarda hazırlık yapılarak gerçekleştirilen kongre kimine göre olması gerektiği gibi kimine göre ise tamamen israf ve lüzumsuz olarak yorumlandı.

Ancak kongrenin en çok merak edilen tarafı ise ilçe yönetiminde listeye girmeyi başaran asıl ve yedek isimler. Özellikle partide uzun süre emek verdikleri halde kongreye davet dahi edilmediğini belirten bazı isimler sosyal medyadan tepkisini gösterirken yönetim listesinde yer alamayarak liste dışı kalanlarda haklarının yenildiğini ifade ediyor.

Mercek Tv olarak çok değil 1 gün önce yaptığımız paylaşımda birileri çok ama çok üzülecek diye belirtmiştik sanırım haksızda çıkmadık keza geri dönüşlerden aldığımız yanıtlarda bunu kanıtlar şekilde ve haberimizi uzatmadan asıl ve yedekler olmak üzere sizler ile paylaşıyoruz.

Yapılan kongrenin ve listenin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2020, 20:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nureddin Çukurçayır
Nureddin Çukurçayır - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun nedense temel ve taban oluşturamıyoruz.

F BİROL KORKAKÇI
F BİROL KORKAKÇI - 4 yıl Önce

Bir sütü Israf denilmiş depodan çıkarılan bayrak, flama ve bardak su dışında nasıl bir israf gördünüz merak konusu

SIRADAKİ HABER