Ak Sultangazi'de Süleyman Yiğitoğlu İle Devam Kararı !.

Ak Sultangazi'de Süleyman Yiğitoğlu  İle Devam Kararı !.

Son bir kaç gündür AK Parti'de siyaset kulislerini hareketlendiren söylentiler doğrultusunda İstanbul'da 39 ilçe başkanından 22'sinin görevine son verileceği konuşuluyordu.

Bu doğrultuda beklenen değişiklikler yaşanmaya başladı ve Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla, ve Gaziosmanpaşa ilçe başkanları ile yola devam edilmeyeceği öğrenildi.

İstanbul il başkanı Bayram Şenocak' da görevden alınacak iddası gündemde.

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil ancak görevden alınarak yerine daha evvel Kağıthane belediye başkanlığı görevini yürüten ve başarılı çalışmaları ile bilinen Fazlı Kılıç'ın Şenocak'ın yerine göreve getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İlçe başkanları arasında ise göreve devam edenler arasında Sultangazi İlçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu'da yer alıyor yine gelen bilgilere göre il başkanlığı kongresinin ilçelerden sonra yapılacağı nedeni ile Yiğitoğlu'nun göreve devam edeceği fakat Şenocak'ın görevine ilçelerden daha erken son verilmiş olsaydı Yiğitoğlu'nunda bu dönemde koltuğu devretmesine kesin gözü ile bakıldığı konuşuluyordu ancak beklenen olmadı ve Yiğitoğlu göreve devam kararını sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

Yiğitoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

İl Başkanımız sayın Bayram Şenocak, ilçe başkanlığımızı ziyarette bulunarak, sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 5. Olağan Kongrede İlçe Başkanlığı görevine devam kararını tebliğ ettiler Durmak yok yola devam inşallah Sultangazi’de hep birlikte yeni başarı hikayeleri yazmaya var mısınız sözleri ile duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER