Altan'dan Saat Kulesine Tepki "Kaza Yaptırır" 

Altan'dan Saat Kulesine Tepki "Kaza Yaptırır" 

Sultangazi Belediyesi'nin ilçenin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı üzerinde saat kulesi inşaa etmesine, trafik kazalarına neden olabilir gerekçesiyle Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan'dan tepki geldi.

Saatin yerleştirildiği bölgenin hem dar hemde araç yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerin başında geldiğini hatırlatan Altan, hem araç hemde insan yoğunluğunun Allah korusun olası bir kazaya davetiye çıkartarak can ve mal kaybına sebep olabileceğini belirtti.

'KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIR'

Saat kulesinin başta seyir halindeki araç kullananların dikkatlerini dağıtma ihtimali ile birlikte halkın ilgisinin aşırı bir yoğunluk oluşturarak trafiği olumsuz yönde etkileyebileceğini kaydeden Altan, yol yakınken Belediyenin saat kulesinin yerini değiştirmesi gerektiğini söyledi.
Altan, aksi takdirde Allah korusun olası bir can ve mal kaybının vebailini kiimseyin  taşıyamacağını ifade etti.

ALTERNATİFLERİN SAYISI FAZLA

Saat kulesinin başta Sultangazi Belediyesi önü olmakla birlikte Ramazan ekinlik alanındaki parkada daha estetik peyzaj ve havuz temalarıyla yapılmasının daha mantıklı olacağını söyleyen Altan alternatifler arasında 15 Temmuz Şehitler Meydanınında düşünülebileceğini belirtti.

Gelecek Partisi olarak önceliklerinin Sultangazi halkının can ve mal güvenliğini korumak olduğunu ifade eden Altan ilçede hiç bir zaman oldu bittiye sessiz kalmayacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER