Altan Hayvan hakları savunucuları ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan  ve yönetimi Sultangazi'deki sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve yaşadıkları sorunlara dikkat cekip çözüm üretmek için Sultangazi'li hayvan hakları savunucuları ile kahvaltıda bir araya geldi.

SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL
Tanışma kaynaşma ile başlayan toplantı, sokak hayvanlarının düzenli yemleme, sağlık, barınma sorunlarının giderilmesiyle ilgili görüş alışverişinden bulunuldu.

VETERİNERLİK HİZMETLERİ YETERSİZ

Sultangazi Belediyesi'nin Veterinerlik hizmetleriyle ilgili halka yaşattığı sıkıntıların da masaya yatırıldığı toplantıda Sokak Hayvanlarını Koruma Grubu Başkanlığı' na Fatma Aydın getirildi.

SORUNLAR BİRLİKTE GİDERİLECEK

Düzenli ve plânlı bir şekilde bir çalışma modeli ortaya koymayı hedefleyen grup sokak hayvanlarını sorunları kamoyuna duyurma ve giderme yönünde etkin bir rol üstlenmeyi hedefliyor.

SİYASİ  RANTA TALİP DEĞİLİZ 

Toplantıda konuşan ilçe başkanı Ramazan Altan, Parti olarak sadece oy kitlesi olan insanlara hizmet etmeyi değil, Allah'ın yarattığı tüm canlılarında huzur ve sağlıklı bir ortamda hayatlarına devam etmeleri için çalışma yapmak zorunda olduklarını ifade ederek, Sağlıkta,sporda, eğitimde kültürde sanatta bilimde insanlığa hizmet  ederken, din dil ırk mezhep gözetilmiyorsa Sokak Hayvanlarının ihtiyaçlarını gidermekte öyledir. Bu vesileyle grubumuz yer almak isteyen her duyarlı vatandaşımıza kapımız açık diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER