Altan Ve Ekibi Sultangazi'de Rekora Koşuyor !.

Haber/ Hasan Tik Gelecek Partisi'nin Sultangazi ilçe teşkilatı başkan Ramazan Altan öncülüğünde kuruluş aşamasından bugüne yürüttüğü faaliyetler ve başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyor.

Eylül ayında Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde düzenlediği 500 kişilik partiye yeni üye katılımı programı ile Sultangazi'de adeta dengeleri bozan Altan ve ekibi bu defa 300 kişilik yeni üye katılımı programı ile hafta sonu düzenlediği kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin'in de katıldığı programa yönetim kurulu üyeleri ve Gelecek Partisine gönül veren Sultangazililerde eşlik ederken ayrıca İstanbul Sayacı Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Müslüm Aykız, Tekmanlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fırat Okyay, İsmetpaşa mahallesi geçtiğimiz dönem muhtar adayı Bayram Sevinçer, Bitlis Ahlat Taşharman Köyü Derneğini temsilen Savaş Karakaya, Karasu Saya yönetim kurulu başkanı Erkan Karasu, Çatspor başkanı Nasır Kurt, Avrupa Yakası Hizanlılar dernek başkanı Naim Tarhan, Sultangazi Bitlis Derneği Başkanı İlhan Özdemir, Ses sanatçıları Tahsin Çoban, Ronahi Adar, Yasin Çelik ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Programın sunumunu Sultangazi'li Radyo program yapımcısı Yasin Şahin üstlenirken açılış konuşmasını gerçekleştiren Gelecek Parti Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan şu ifadelere yer verdi; "Çok kıymetli Gelecek Partisi İstanbul İl başkanımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın çok kıymetli temsilcileri, gençlik kollarımız, kadın kolları başkanımız, ikinci bölge teşkilat başkanımız, basınımızın çok kıymetli temsilcileri, İsmetpaşa mahallemizin çok değerli temsilcileri, partimizin düzenlediği İsmetpaşa mahallesi toplu katılım programına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

İl başkanımız bize bu görevi tebliğ ettiğinde çok zor olduğunu biliyorduk ama bu zorluğun karşısında Cenabı Hakk'ın bizlerede çok büyük kolaylıklar sağlayacağınada inanıyorduk. Sizlerin dua ve desteği ile partimizi kurduk ve kongremizi gerçekleştirdik ardından 1500 kişi ile bir toplu katılım programı düzenlenmiştik bugün de Sultangazi'mizin en önemli, en köklü mahallelerinden olan İsmetpaşa mahallemizde Murat Kaya kardeşimizin öncülüğünde 300 kişilik toplu katılım yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Hepinizden Allah razı olsun bizleri yalnız bırakmadınız ve bizleri biraz daha cesaretlendiriniz, biraz daha hedeflerini büyüten bir parti teşkilatı haline getiriniz, biraz daha Sultangazi'ye sahip çıkma arzumuzu artırdınız bu vesileyle hepinize partimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı ikramının ardından partiye yeni katılan teşkilat mensuplarına il başkanı Av. İsa Mesih Şahin tarafından rozetleri takıldı, Şahin partiye yeni katılan teşkilat mensuplarını tebrik ederek birlikte yol yürüyecek olmanın vermiş olduğu mutluluğunu yaşadığını belirtti programın akabinde ilçe başkanı Ramazan Altan geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara ilçe teşkilatı olarak topladıkları yardım malzemeleri hakkında bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER