ALTAN: YOKSULUN SOFRASINA İFTAR OLALIM

ALTAN: YOKSULUN SOFRASINA İFTAR OLALIM

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Mübarek Ramazan-ı şerif ayı münasebetiyle yazılı basın açıklamasında bulundu.

"ZORLUKLARİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"
Açıklamasında milletçe zor günler yaşadığımız bugünleri ancak milletçe el ele vererek atlatabileceğimizi aktaran Altan açıklamasına şu şekilde devam etti.

HER KOMUŞUYA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI
Ramazan Ayının ilk iftari ile birlikte herkesin bir komşusu içinde iftar yemeği hazırlamasının çok anlamlı olacağını kaydetti.
İFTAR SOFRALARIMIZ HÜZÜNLÜ
11 Ayın Sultanı Ramazan Şerif ayına girmenin manevi hazzını yaşadığımız şu saatlerde malesef Korona virüs salgını riski nedeniyle iftar sofralarımızın bereketini eş,dost,akraba komşu ve arkadaşlarımızla paylaşmamanın üzüntünüsünü yaşıyoruz.

'YOKSUL SOFRASINA KOMŞU OLALIM'

Gelin hepimiz bu sıkıntıları fırsata çevirelim Ilk başta  ihtiyaçlı olan ailelerimiz ve  komşularımız olmak üzere Sultangazimizdeki  her ferdin  bir diğer tanıdığına  kendi ailesi icin evinde hazırladığı iftar yemeğinin bir fazlasını yaparak komşuna ikramda bulunmaları komşuluk hukukunu olumlu yönde etkileyecektir.

KOMŞUM İFTARSIZ KALMASIN

İnanın bu ikramları yaptığımızda evimizdeki huzur ve bereketin artığına tanıklık edeceğiz.
Geçtiğimiz yıllarda vermiş olduğumuz toplu iftarların yerine bu yıl her aileye bir iftar yemeği götürerek o eksikliği telafi edebiliriz.
Geliniz bu yıl hayır sever işadamlarımız yoksul bir ailenin evine sıcak  iftar yemeklerini göndererek yine gönüllere girin bu yılda hedefimiz 'KOMŞUM İFTARSIZ KALMASIN' olsun şeklinde açıklamada bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER