Ankara Kongresine Sultangazi Damga Vurdu

Ankara Kongresine Sultangazi Damga Vurdu

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan kongresi geçtiğimiz pazar günü Ankarada büyük bir coşku içinde gerçekleşti kongrenin gerçekleşmesinin ardından Yeniden Refah Partisi kurucu başkanı Dr. Muhammed Fatih Erbakan partinin ilk resmi genel başkanı olarak kayıtlara geçti.

Tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yapan Ankara'da yurt genelinden yoğun katılım nedeni ile tarfikte zaman zaman aksamalar yaşandı il ve ilçe başkanlıkları tarafından kaldırılan otobüslere talebin fazla olması nedeni ile ek seferler eklenmek zorunda kalınca sürücüler Ankara'ya vardıklarında araçlarını park edecek alan bulma konusunda zorluk yaşadılar.

Sultangazi 12 Otobüs İle Ankara'da

İstanbul genelinden 200 otobüs ile yola çıkılırken Sultangazi ilçe başkanlığı tarafından ise Ankara'ya gitmek üzere toplam 12 otobüs ve yaklaşık 20 hususi araç ile yola çıkıldı ve teşkilat mensupları hareket noktalarından dualar ile uğurlandı Merkez Habibler mahallesi teşkilatı tarafından yaptırılan Hamidiye Alaylarının Torunları Osmanlının İzindeyiz yazılı dev afiş ise teşkilat mensupları tarafından açılarak salonda Mücahit Erbakan sloganları atıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER