Ardahan Çakıldere Derneğinden Babalar Günü Süprizi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan Babalar günü geleneksel olarak her Haziran ayının 3. Haftasının pazar günü kutlanmakta.

 Bu yıl 21 Haziran pazar gününe denk gelen Babalar günü Ardahan Göle İlçesi Çakıldere köyü derneği tarafından Çakıldere'li babalara bir dizi sürpriz yapılarak erken kutlandı.

Dernek başkanı Bolkan Kara yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Bugün bizim için özel bir gün ancak bu günü özel kılan asıl tarih bu yıl 21 Haziran tarihine denk geliyordu ve biz bu programınızı o tarihte yani Babalar gününde yapmayı planlıyorduk ancak daha önceden yapmış olduğumuz farklı planlar nedeniyle programımızı erken bir tarihe alarak bugün yapmayı kararlaştırdık gerekçesi ise 21 Haziran tarihinde köyümüzde düzenleyeceğimiz hayırlı bir iş olan köy mezarlığımız ve çevresi ile ilgili düzenleme be bakım çalışması projemiz vardı bunu gerçekleştirmek üzere yönetim kurulu arkadaşlarımız ve köylülerimiz ile birlikte bu tarihte köyümüzde bulunacağımız olmasından ötürü gecemizin tarihini biraz daha erkene çekerek bugün yapmaya karar verdik.

Bugünü özel kılmak hasebi ile yapacağımız çekilişler doğrultusunda bazı babalarımıza çeşitli hediyelerimiz olacak amacımız ise bu özel günü sizler için daha özel bir hale getirmek ve unutulmaz bir anı bırakmaktır şunu da belirtmek isterimki derneğimize resmi olarak kayıtlı olan tüm üyelerimizin ismini tek tek yazarak bu çekilişe dahil ettik" şeklinde konuştu. Ardından derneğin sosyal medya hesabındanda canlı olarak yayınlanan çekiliş ile talihli kişilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER