Ardahanlılar Kupa İçin Esenyrut'ta Ter Dökecek

Ardahanlılar Kupa İçin Esenyrut'ta Ter Dökecek

Ardahan Göle ilçesine bağlı 30 köy derneğinin bir araya gelerek kıyasıya mücadele sergilediği Esenyurt Ardahan ili Göle ilçesi köyler arası halı saha futbol turnuvası karşılaşmaları başladı Turnuva sonunda 1. gelen takıma 3500 tl ve kupa 2. takıma 2500 tl artı 2.lik kupası 3. gelen takıma ise 1500 tl para ödülü verilecek Ardahanlıların nüfus bakımından azımsanmayacak çoğunlukta olması nedeni ile karşılaşmalara Stk temsilcileri ve siyasilerinde ilgisi büyük oluyor toplam 8 hafta sürecek karşılaşmaların sonucunda kupa için final karşılaşmaları yapılacak.

Mücadeleye dernek merkezi Sultangazi'de bulunan Çakıldere köyü derneğide katılarak forma terletiyor derneğin mevcut başkanı BRN Çelik inşaat yönetim kurulu başkanı Genç başkan Baran Çelik'de destek veriyor kendi köy derneği olan Göle Çakıldere köyü derneği futbol talkımına sponsor olan Çelik 21 futbolcu ve 2 kaleciden oluşan takımın tamamına forma yaptırarak sponsor oldu.

Karşılaşmalar her hafta Esenyurt'ta bulunan Gözde Halı sahada gerçekleşiyor ancak önceki hafta yapılan mücadelede rakip takım Sinot köyü derneği ile karşı karşıya gelen Çakıldere derneği kıyasıya mücadele etmesine rağmen 6-1 yenildi bu hafta yapılacak olan mücadele ise saat 16:00'da (Mıhkerek) Çalıdere köyü derneği arasında yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER