AYDOĞAN, SULTANGAZİ’YE SAADET GETİRECEĞİZ

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkan Hüseyin Aydoğan, ilçe binasında  düzenlediği kahvaltılı programla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Saadet Partisinin Sultangazi Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan Hüseyin Aydoğan, ‘Sultangazi’yi Sultangazililerle birlikte yönetmek için adayım’ dedi.

31 Mart yerel seçimlerine 2 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen Sultangazi belediye başkan adayını açıklamayan Saadet Partisi, 27 Ocakta Ankara’da genel merkezde yapılacak aday tanıtım programına hazırlanıyor. Sosyal medyada çıkan haberlerde Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan olarak tanıtılması nedeniyle bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirten İlçe başkanı Hüseyin Aydoğan yapılan temayül yoklamaları ve genel merkezin kararıyla aday olduğunu açıkladı.

İlçe binasında yapılan kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Aydoğan, bu toplantıyı genel merkezin açıklamasından sonra yapmayı planladıklarını ama sosyal medyada çıkan duyurudan dolayı toplantıyı erkene alarak bu gün yaptıklarını ifade etti.

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan, ‘İlçemizde partimizin 13 belediye başkan aday adayı vardı. Yapılan temayül yoklamaları, il ve genel merkezin değerlendirmeleri sonucunda şahsıma adaylık tebliğ edildi. Bu bir hizmet yarışı biz Sultangaziye Sultangazililerle birlikte hizmet etmek için adayız. Ayrıştırmadan, ötelemeden bir bütün olarak ilçeyi yönetmeye geliyoruz. Belediye herkese eşit hizmet edecek. Belediyede işi olanı hangi partili, nereli, kökenine bakmadan hizmet edeceğiz. Belediyede  işe alımları için partimize üye olun diye bir anlayışla asla davranmayacağız. Biz bütün Müslümanlar kardeştir düsturuna inanmış iman etmişiz ve bu anlayışla hareket edeceğiz. Tek aradığımız şart liyakattır. AK Partiliside, CHP’lisi, MHP’lisi, HDP’li bizim kardeşlerimizdir. Bizim adaletli olmak zorunluluğumuz var.

Halk Meclislerinde Halkımıza Hesap Vereceğiz.

Sultangazi genç bir ilçe bu güne kadar yapılan hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ama yapılanları yeterli bulmuyoruz.  Bizim belediyecilik anlayışımız belli, 1994 yılında ülkede yerel yönetim anlayışında bir çığır açtık. Bu anlayış sayesinde belediyecilikte çıta yükseldi. Biz ilçede yaşayanlarla birlikte ilçeyi yöneteceğiz. Kuracağımız halk meclislerinde halkımıza hesap verecek, halkımızın sorunlarını dinleyecek ve birlikte çözüm üreteceğiz.  Her mahallemizin sıkıntıları farklı ve biz yaptık oldu mantığıyla değil halkımızın istekleri doğrultusunda hizmet vereceğiz. Halkımızın istemediği hiçbir şeye onay vermeyeceğiz.

Belediye binasının kapısına ‘Rüşvet alanda verende cehennemdedir’ hadisi şerifini asacak ve bu anlayışla hareket edeceğiz.

Ben Hüseyin Aydoğan olarak 1977’den beri Sultangazi’de ikamet etmekteyim. İlçemin halkının büyük çoğunluğu bizi tanır. Bu ilçenin her türlü sıkıntılarını yaşadık. Geçmiş sıkıntıları yaşadığımız gibi bu günkü sıkıntıları da çok iyi bilmekteyiz. Allah’a şükür güçlü bir kadromuz var. Bu gün sizlere projelerimizden bahsedemeyeceğim.  Ama mimar, mühendis, ekonomist arkadaşlarımız ilçenin sıkıntılarını masaya yatırarak projeler üretmekteler. Birçok projemiz hazır. Bu projeleri hayata geçireceğiz.

Belediyelerde Çok Büyük İsraf Var

Belediyemizin bütçesi bize göre yeterli. Ama ne yazık ki çok büyük bir israf var. Bu nedenle de belediyemiz borçlu durumda. İsrafı önlediğiniz de borçta biter, yatırım içinde bir bütçe oluşur.  Bu işleri başarıyla gerçekleştirecek bir kadroya sahibiz. İnşallah belediyeyi kazanır ve Sultangazi’ye saadet getiririz’ dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aydoğan, biz verdiğimiz her sözün arkasındayız. Yapamayacağımız işler için söz vermeyiz. Vermişsek de sonuna kadar çözmek için çalışırız. Boş vaatlerle değil elle tutulur ve uygulanabilir projelerle halkımızın karşısına çıkacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER