Aydoğan'dan Altunay'a Başkanlık Teklifi !..

Aydoğan'dan Altunay'a Başkanlık Teklifi  !..

Bu haber Sultangazi gündemine bomba gibi düşecek...

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı başta olmak üzere İstanbul'un ilçelerinde görev yapacak belediye başkan adaylarını açıklamış ve bazı ilçelerde köklü değişiklik yaparak yeni bir dönem için çalışmalarında taktik değişikliği yaptığının sinyallerini vermişti.

Bu kapsamda Erdoğan Sultangazi belediye başkanı Cahit Altunay'ı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday göstermeyerek iki dönemdir sürdürdüğü belediye başkanlığının yapılacak yerel seçim sonunda sona ereceğini resmen duyurmuştu Erdoğan yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u belediye başkan adayı gösterdiğini ilan etmiş ve bu durum Sultangazi halkı tarafından şaşkınlık ile karşılanmıştı.

Seçimlere kısa süre kala belediye başkanı Cahit Altunay ise veda ziyaretlerini kabul etmeye başladı ve bu kapsamda Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanı Hüseyin Aydoğan ve ekibi Altunayı öğle saatlerinde makamında ziyaret ederek Sultangazi'de göreve geldiği günden beri yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkürlerini iletti.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından beklenmedik bir olay gerçekleşti ve bir araya gelen ikili görüşmenin kalan kısmını ise basına kapalı ve yönetim kadrosundan dahi kimsenin kabul edilmediği bir ortamda baş başa gerçekleştrdi.

Peki Neler Konuşuldu.

Yaşanan bu olay Aydoğan'ın yönetim kadrosu tarafındanda şaşkınlık ile karşılanırken kafalarda soru işaretlerine neden oldu ne konuşulduğuna dair kimsenin bilgisi olmadığı görüşme yaklaşık 15 dakika sürerken akıllara ise Aydoğan'ın Altunay'a belediye başkanlığı görevinin sona erecek olması hasebi ile kendisini Milli Görüş kadrolarına davet ederek Saadet Partisi'nden Sultangazi belediye başkan adayı olarak göstermek istediği ihtimalini akıllara getirdi görüşmenin sonunda her iki taraftanda herhangi bir açıklama yapılmazken Altunay'ın Aydoğan'a yaptığı davet karşılığında ne cevap verdiği ise merak konusu.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER