Babasından izinsiz aldıkları kamyonet ile gecekondunun çatısına uçtular

Sultangazi'de yaşları 15 ile 16 arasında değişen üç arkadaş izinsiz olarak aldıkları kamyonet ile dolaştırken direksiyon hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtular.

Olay saat 9.30 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1269. sokakta yaşandı.
Edinilen bilgiye göre Ali Yücedağ (16) yanında bulunan 2 arkadaşı ile birlikte babası Yavuz Yücedağ'a ait kamyoneti izinsiz bir şekilde aldıktan sonra mahallede dolaşmaya başladılar aynı zamanda alkol kullandıklarıda iddia edilen ve yaşı küçük olan çocuklar Zübeyde Hanım Mahallesi 1269 sokaktan geçtikleri esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 5 metre yükseklikten bir gecekondunun çatısına uçtular.

Yaşanan olayda aracı kullanan Ali Yücedağ başından yaralanırken yanında bulunan arkadaşları ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattılar yaralı gençler olay yerine gelen ambulans ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilir iken durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Gecekondunun çatısına uçan kamyonet olay yerine çağrılan vinç yardımı ile bulunduğu kaldırıldıktan sonra çekici ile tamirhaneye götürdü.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER